به گزارش پایگاه خبری ربیع،
مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر
کره نرم شده ۲۵۰ گرم
شکر دانه ریز ۱۸۰ گرم
تخممرغ (در دمای محیط) ۴ عدد
پوست لیمو (رنده کرده) ۲ قاشق چایخوری
آرد ۳۰۰ گرم
نمک ۱ پینچ
بیکینگپودر ۲ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۴۰ گرم
شیر (در دمای محیط) ۲۵۰ میلیلیتر (۱ پیمانه)
کمپوت میوههای استوایی ۱ قوطی
روش تهیه کیک میوه های استوایی
فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به گنجایش ۲/۵ لیتر چرب و آردپاشی نمائید.
همه مواد را به جز کمپوت در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.
آنگاه سرعت همزن را قدری افزایش دهید و مایه را در حدود ۸ دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن و حجمش افزایش پیدا کند.
سپس همزن را خاموش کنید و کمپوت میوه را در صافی بریزید تا شربتش جدا شود.
حالا میوه را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید و آن را در قالب بریزید.
حالا کیک را به مدت تقریبی یک ساعت تا یک ساعت و ۱۵ دقیقه، در فر بپزید.
اکنون کیک را از فر درآورید و پس از ۵ دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.
اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با خامه و میوه بیارائید.