به گزارش پایگاه خبری ربیع، جبتی باقی شامگاه امروز در نشست خبری با تأکید بر ضروت فرهنگسازی عمومی جهت کاهش میزان مصرف، عنوان کرد: رسانه های گروهی و جمعی نقش بسیاری مهمی در این زمینه دارند.

وی، با بیان اینکه آموزش ها باید از سنین پایین و مقطع ابتدایی شروع شود، بیان کرد: به همین منظور اموزش دانش آموزان و مربیان مدارس و اولیای دانش اموزان در دستورکار اداره امور برق شهرستان قرار گرفته ست.

رییس اداره امور برق شهرستان شهرضا، ادامه داد: از ابتدای امسال تاکنون هزار و ۶۲۶ دانش آموز و ۱۱۲ مربی در طرح های آموزشی اداره امور برق شهرستان آموزش دیده اند.

باقی، گفت: به ۳۳ مشترک تجاری شهرستان که مصرفی بیش از حد متعارف داشتند و به عنون مشترکان پرمصرف شناخته می شدند، لامپ های کم مصرف اهدا شده است.

وی، در بخش دیگری از سخنان خود، عنوان کرد: در حال حاضر در شهرستان شهرضا ۸۰ هزار و ۶۴۰ مشترک برق وجود دارد که از این تعداد ۶۴ هزار مشترک خانگی و یازده هزار و ۷۰۰ مشترک تجاری هستند.

رییس اداره امور برق شهرستان شهرضا، اضافه کرد: هزار و ۲۲۳ مشترک اداره برق شهرستان صنعتی ، هزار و ۳۹۴ مشترک بخش کشاورزی و هزار و ۶۹۸ مشترک ادارات و بخش های عمومی هستند.

باقی، با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون دو هزار و ۱۹۰ مشترک جدید به مجموعه مشترکان اداره امور برق شهرستان افزوده شده است ، بیان کرد: از این تعداد دو هزار و ۵۹ مشترک شهری در شهرهای شهرضا و منظریه و ۸۴ مشترک روستایی بوده اند.

وی، تصریح کرد: از مجموع مشترکان جدید شهرستان در شال جاری دو هزار و ۱۶۷ مشترک فشار ضعیف و ۲۳ مشترک دیماندی یا فشار قوی بوده اند.

رییس اداره امور برق شهرستان شهرضا، در بخش دیگری از سخنان خود، بیان کرد: با راه اندازی سامانه سمیع در شرکت برق مشترکان می توانند بسیاری از امور خود را به جای مراجعه حضوری از طریق برقراری تماس با سامانه ۳۷۱۲۱ پیگیری کنند.

باقی گفت: از مجموع سه هزار و ۱۱۰ درخواست ارائه شده به این شرکت در سال جاری برای پذیرش انشعاب جدید هزار و ۷۶۰ درخواست و از مجموع دو هزار و ۲۰۰ درخواست خدمات پس از فروش ۸۰۰ درخواست از طریق سامانه سمیع پیگیری شده است.

وی، از نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکان شهرضایی در بخش های مختلف خبر داد و فزود: با نصب کنتورهای هوشمند امکان مدیریت مصرف برق فراهم و از خطای انسانی در نظارت ها کاسته می شود.

رییس اداره امور برق شهرستان شهرضا، در بخش دیگری از سخنان خود ، اظهار کرد: مشترکان این شرکت در بخش خانگی می توانند با ایجاد نیروگاه های خانگی، برق تولیدی خود را دولت بفروشند.

باقی، تصریح کرد: متقاضیان استفاده از این طرح می توانند با مراجعه به شرکت امور برق شهرستان و امضای تفاهمنامه ای مراحل اجرایی کار را شروع کنند و دولت نیز متعهد می شود برق تولید شده را به مدت ۲۰ سال به صورت تضمینی خریداری کند.

انتهای پیام/۲۰۷/نصیری