به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس: دو ماه پیش بلدوزرها شبانه به سمت گذر کمرزرین رفتند و شایعه شد که در این منطقه، کاخ سلجوقی کشف شده است.علی دارابی، قائم مقام وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، امروز به خبرنگار فارس گفت که هفته گذشته در اصفهان بودم و از محور کمرزرین بازدید کردم؛ خوشبختانه کاوش‌ها انجام و آثار تاریخی از دوران سلجوقی کشف شده است.
دارابی بیان کرد: بخشی از پروتکل‌های ساخت و ساز در کشور است که هرگاه در حین اجرای پروژه‌ای به آثار تاریخی برخورد شود، دستگاه مسئول موظف است آن‌ها را به سازمان میراث فرهنگی گزارش دهد تا فهرست‌برداری و برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد.
وی ادامه داد: در این منطقه آثار تاریخی از دوره سلجوقی کشف شده است که توسط مسوولان اصفهان فهرست‌برداری شده‌ و در حال حاضر کار ساخت و ساز متوقف شده است تا بررسی‌های لازم انجام شود.قائم مقام وزیر میراث فرهنگی اشاره به شایعات مختلف درباره وجود یا عدم وجود کاخ سلجوقی در این منطقه گفت: در مورد ماهیت دقیق این آثار، گمانه‌زنی‌های مختلفی وجود دارد؛ این آثار شامل ترکیبی از سفال‌ها و سکه‌ها است.
وی افزود: برای تشخیص اصالت این یافته‌ها، باید آنها به مخازن امن منتقل و بررسی‌های علمی و کارشناسی انجام شود. تصمیم‌گیری صرفاً بر اساس حدس و گمان ممکن نیست و کمیته‌های تخصصی در هر استان مسئول بررسی هستند. در صورت نیاز، این کمیته‌ها توسط وزارتخانه نیز پشتیبانی می‌شوند.