به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از ایسنا، امیرمصیب رحیم‌زاده، مدیر اداره میراث فرهنگی شهرستان ری،  با تایید این خبر گفت:‌ دو خمره‌ی کشف شده، که هنوز در دل دیوار قرار دارند، به نظر خالی هستند، اما با توجه به اندازه و جثه‌ی آن‌ها به نظر می‌رسد آن‌ها متعلق به ذخیره‌ی آذوقه بوده‌اند و وجود هر نوع سکه و طلا در آن‌ها تقریبا غیرقابل باور است.

او با تاکید بر این‌که تا زمان پایان کار بررسی باستان‌شناسان در این یافته‌ها، نمی‌توان اظهار نظر مشخصی داشت، بیان کرد: به نظر  نمی‌رسد محوطه تاریخی باشد، این ملک شخصی‌ساز بوده که در حین انجام عملیات با این کوزه‌ها مواجه شده‌اند، بنابراین تا پایان پژوهش‌های باستان‌شناسی هر اظهار نظری در این زمینه قابل قبول نیست.

این تصویر در فضای مجازی دست به دست می‌شود

به گفته‌ی وی، با بررسی‌های باستان‌شناسی قدمت و نوع کاربری مشخص این کوزه‌ها مشخص می‌شود.

هفتم اردیبهشت سال ۹۴ نیز در تماس اهالی شهر ری در تماس با خبرنگار ایسنا از پیدا شدن دو خمره سفالی در یک عملیات شهری خبر دادند  رحیم‌زاده، در ان زمان نیز به ایسنا اعلام کرد: بعد از آنکه متوجه شدیم قطعات سفالی در سه راه تقی‌آباد پیدا شد، عملیات این پروژه متوقف شد. البته هر جای شهر ری را که بکَنید، سفال پیدا می‌کنید و این موضوع در عمق سه یا چهار متری طبیعی است.

انتهای پیام/