به گزارش پایگاه خبری ربیع، علی اکبر دادمهر ــ رئیس اداره نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی و آشامیدنی با منشأ دامی و دریایی سازمان غذا و دارو درباره آب ماست اظهار داشت: آب ماست مایعی است که هنگام تهیه ماست از شیر جوشیده و غلیظشده تشکیل میشود و روی سطح ماست قرار میگیرد، همینطور آب ماست مقدار کمی چربی و پروتئین دارد.
دادمهر اضافه کرد: همچنین آب ماست دارای مقادیر زیادی مواد معدنی خصوصاً کلسیم و ویتامینهای محلول در آب مثل ویتامین ب۲ و ویتامین ب۶ است، به همین خاطر به فردی که باید چربی و پروتئین کمی مصرف کند و در مقابل به مواد معدنی و ویتامین نیاز دارد توصیه میشود آب ماست بیشتری مصرف کند.
وی بیان داشت: آب ماست دارای مقادیر کمی پروتئین است و بدن میتواند بهراحتی از این مقدار پروتئین بهطور مطلوب استفاده کند، بنابراین برای افرادی که بهدلیل داشتن پروتئین بالا، از خوردن شیر منع شدند، آب ماست بهعنوان یک جایگزین مناسب توصیه میشود.
انتهای پیام/تسنیم