به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس از اهواز، دانشجویان بسیجی دانشگاه پیامنور اهواز در نامهای به امید حاجتی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان خواستار شفافیت در خصوص سرنوشت بودجه مقابله با ریزگردها شدند.
در این نامه آمده است: “استان خوزستان سالیان دراز است که با مشکل ریز گرد ها دست و پنجه نرم میکند، واین معضل سلامتی هموطنان ما در استان خوزستان به خطر میاندازد.
اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خوزستان پروژه ای را جهت مقابله با ریز گرد ها در سال گذشته تعریف کرده است، علی رغم تلاش های انجام شده برای اجرای پروژه مذکور تاکنون اعتبارات لازم جهت اجرای این پروژه تامین نشده است و پروژه فاقد پیشرفت مناسبی می باشد و پروژه مذکور متوقف گردیده است.
دانشجویان دانشگاه پیام نور اهواز از شما دعوت به عمل می آورند تا با حضور خود در دانشگاه به سوالات و ابهامات پیش آمده در مورد این موضوع برای دانشجویان، پاسخ لازم را ارائه بفرمایید.”

انتهای پیام/