به گزارش «پایگاه خبری تحلیلی ربیع» ، عباسعلی علی‌خاصی، مدیر منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان با اشاره به ویژگی‌های جغرافیایی و جمعیتی این منطقه اظهار کرد: منطقه ۱۲ به‌عنوان بزرگ‌ترین و پرترددترین محدوده شمال اصفهان، روزانه میزبان حجم گسترده‌ای از سفرهای شهری و بین‌شهری است. به گفته او، وجود پنج ایستگاه مترو و منطقه صنعتی امیرکبیر، این بخش از شهر را به یکی از کانون‌های مهم اقتصادی و ترافیکی تبدیل کرده است.

وی با بیان اینکه منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان از ۱۲ محله تشکیل شده که ۱۰ محله آن رسمی و دو محله نیز صنعتی و حاشیه‌ای محسوب می‌شوند، افزود: فاصله برخی نواحی شمالی همچون محمودآباد، امیرآباد و شهرک شهید منتظری از محدوده مرکزی شهر، ارائه خدمات شهری را پیچیده‌تر می‌کند. با این حال، برنامه‌های توسعه‌محور در سال‌های اخیر بیشترین تمرکز خود را بر محله‌های هدف، شامل امیرالمؤمنین، عاشق‌آباد، امین‌آباد و محمودآباد گذاشته است.

مدیر منطقه ۱۲ با معرفی منطقه صنعتی امیرکبیر به‌عنوان مهم‌ترین ظرفیت منطقه گفت: حضور گسترده واحدهای خدمات خودرویی در این محدوده، این منطقه را به محور اصلی خدمات‌رسانی به خودروهای سنگین در کشور تبدیل کرده است.

علی‌خاصی با اشاره به شعار امسال منطقه تحت عنوان «منطقه ۱۲ میدان توسعه و سرمایه‌گذاری» از شهروندان دعوت کرد تا پیشنهادهای خود را برای ارتقای منطقه از طریق سایت شهرداری ارائه دهند.

او با بیان اینکه ۱۲ پروژه مهم شهری با اعتباری نزدیک به سه هزار میلیارد تومان آماده افتتاح است، توضیح داد: تکمیل فاز نخست بوستان فرهنگی ـ تفریحی خانواده‌محور انتظار، بهره‌برداری از فرهنگسرای نگارستان، ساخت خیابان شهید زرین، اجرای مسیر ارتباطی شهرک کوثر به عاشق‌آباد، اتصال عاشق‌آباد به بهارستان غربی، ساخت شبستان اصلی مسجد المهدی، ایجاد پاتوق‌های شهری، احداث پارکینگ روباز ایستگاه‌های متروی شهید علیخانی و شهید مفتح، تعریض خیابان سلمان فارسی و روکش آسفالت معابر از جمله این طرح‌هاست.

وی افزود: سه پروژه مشارکتی نیز با همکاری سرمایه‌گذاران به مرحله بهره‌برداری رسیده که نمونه آن مجتمع تجاری‌مسکونی ولی‌عصر(عج) است؛ طرحی شش‌طبقه در زمینی به مساحت ۷۰۰ متر مربع و زیربنای ۲۸۶۰ متر مربع که به‌زودی افتتاح می‌شود. همچنین مجتمع بزرگ تجاری‌اداری شهید علیخانی با ۱۲ طبقه و بیش از ۱۸ هزار متر مربع زیربنا اکنون آماده خدمت‌رسانی است.

مدیر منطقه ۱۲ ادامه داد: تخصیص ۴۲ میلیارد تومان برای آسفالت‌ریزی معابر و تکمیل فرهنگسرای نگارستان با اعتباری بالغ بر ۳۷۰ میلیارد ریال، بخش دیگری از اقدامات عمرانی و فرهنگی منطقه است.

او گفت: احداث شبستان بزرگ مسجد محله مهدیه با هزینه ۴.۵ میلیارد تومان و ساخت پاتوق شهری و پارکینگ روباز مترو با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان نیز انجام شده است.

علی‌خاصی با اشاره به تلاش‌ها برای آزادسازی مسیر توسعه خط یک مترو و رفع گره‌های ترافیکی خیابان امام خمینی(ره) اظهار کرد: این اقدامات به‌صورت مرحله‌ای ادامه خواهد داشت.

وی اعلام کرد: بودجه امسال منطقه ۱۲ برابر با یک‌هزار و ۳۲۵ میلیارد تومان است که تاکنون ۵۴ درصد آن محقق شده و منطقه در میان ۱۵ منطقه شهرداری جزو سه منطقه پیشرو در تحقق بودجه محسوب می‌شود. همچنین از بودجه محله‌محور ۲۳۰ میلیارد تومانی، تاکنون ۱۸۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است.

مدیر منطقه ۱۲ با بیان اینکه سالانه بسیاری از معابر اصلی و فرعی سطح شهر بر اساس اولویت در دستور کار روکش آسفالت قرار می‌گیرد و در سال جاری نیز ۴۲۰ میلیارد ریال در  این منطقه  به این امر اختصاص داده شده است، گفت: خیابان سلمان فارسی به عنوان یکی از خیابان‌های اصلی با حجم بالای ترافیکی به دلیل عرض کم معابر نیاز به تعریض و آرام‌سازی ترافیکی داشت، از این رو پروژه تعریض این خیابان اجرا شد و آسفالت آن با هزینه بیش از ۷۰ میلیارد ریال انجام گرفت تا این محور با عرض ۲۰ متر در اختیار شهروندان قرار گیرد، همچنین عملیات روکش آسفالت معابر اصلی و فرعی منطقه نیز در سال جاری اجرا شد و چندین محور مهم مورد بازسازی قرار گرفت.

ریحانه راهپیما