به گزارش پایگاه خبری ربیع، رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری زنجان با تشریح برنامه‌های هفته بسیج گفت: برپایی نمایشگاهی از تصاویر شهدای هشت سال دفاع مقدس زنجان از جمله برنامه‌های این هفته است.

مریم شعبانی رییس این سازمان باتبریک فرا رسیدن هفته بسیج و گرامیداشت یاد و خاطره حماسه آفرینان دوران دفاع مقدس عنوان کرد: بسیج مستضعفین به دستور امام راحل تشکیل شد، تا بتواند بار مسوولیت انقلاب را به دوش بکشد و در فراز و نشیب‌ها از شجره انقلاب محافظت کند و زمانی که توسط حضرت امام (ره) فرمان بسیج ۲۰ میلیونی صادر شد، خیلی‌های تصور نمی‌کردند بسیج با این گستردگی بوجود بیاید. مریم شعبانی با بیان آن که کشورمان در طی گذشت چهل سال از پیروزی انقلاب، در مقابل زورگویی‌ها و زیاده خواهی های استکبار مقاومت کرد و به همگان نشان داد که ملت ایران اسلامی زیر بار زور و استکبار و تجاوز نخواهد رفت تصریح کرد: جنگ اقتصادی و روانی دشمن برای امت انقلابی ایران تازگی ندارد و ان شاالله با صبر انقلابی همین امت با شکست آنان پایان می‌پذیرد که در این میان وظیفه سپاه و بسیج ضمن ادامه و گسترش خدمت رسانی به مردم، روشنگری در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی، امید بخشی به آینده و معرفی نقشه‌های دشمنان داخلی و بیرونی و نشانه‌های افول استکبار جهانی است.

مریم شعبانی در ادامه با بیان آنکه سازمان فرهنگی شهرداری در هفته بسیج، برنامه‌های متنوعی را در نظر گرفته است، به تشرح این برنامه‌ها پرداخت و گفت: در همین راستا فضا سازی سطح شهر، ارسال پیامک تبریک هفته گرامیداشت بسیج در بین کارکنان و مدیران شهرداری، غبارروبی مزار شهدا و دیدار با خانواده شهدا دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، برگزاری نمایشگاه با تابلوهای کاشی شکسته منقش به تصاویر شهدای هشت سال دفاع مقدس زنجان در فضای کارخانه کبریت سابق، برگزار می‌شود.

وی تبیین توانمندی‌ها و ظرفیت‌های بسیج در جلوگیری از نفوذ دشمن، معرفی فرهنگ جهانی بسیج، تقویت روحیه استکبار ستیزی، ایستادگی و مقاومت، نمایش اقتدار و آمادگی بسیج، متنوع وپرشور بودن برنامه‌های این هفته را از ویژگی برنامه‌های این هفته عنوان کرد.