به گزارش پایگاه خبری ربیع، به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس کاشان، محمدحسین تقوایی،  معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کاشان از ورود ماده مخدر جدیدی بنام کمیکال در سطح شهرستان کاشان خبر داد .
وی در این خصوص افزود : کمیکال مخدر و روانگردانی تهیه شده از خانواده ماری جوانا صنعتی است.
وی در ادامه تصریح کرد : ماده مخدر کمیکال به صورت اسپری و سیگار مورد استفاده قرار می‌گیرد و مصرف یک بار ماده مخدر کمیکال موجب وابستگی و اعتیاد به آن خواهد شد.
 متاسفانه کمیکال ارزان بوده و به راحتی در دسترس قرار دارد و به همین علت در میان جوانان و به خصوص رده سنی ۱۸ تا ۲۵ سال بسیار رواج پیدا کرده است. آگاهی از عوارض مصرف ماده مخدر کمیکال باعث خودآگاهی افراد و عدم مصرف مجدد آنها خواهد شد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی در خصوص علائم و عوارض ناشی از مصرف کمیکال افزود :هر نوع ماده مخدر با توجه به مواد تشکیل دهنده آن دارای علائم مشخصی است. مصرف ماده مخدر کمیکال نیز باعث احتمال بروز علائمی چون سرگیجه و حالت تهوع ، توهم دیداری و شنیداری ، سفر در مکان و زمان،  احساس سرخوشی ، خنده های زیاد ،افزایش فشار خون ، حالتی شبیه به سکته مغزی و کما به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ، عدم کنترل حرکتی ، دشواری در حرکت اعضای بدن و در صورت عدم مصرف مجدد کمیکال احتمال تشنج و کاهش فشار خون نیز در فرد مصرف کننده می شود
 تقوائی در خصوص عوارض مصرف ماده مخدر کمیکال در بلند مدت افزود : کاهش قدرت حافظه ،  اختلال در یادآوری خاطرات و وقایع ، کاهش قدرت عکس العمل افراد ، اختلالات روانی، منزوی شدن ، عدم پذیرش مسئولیت ، کاهش روابط اجتماعی، بروز مشکلات عصبی ، تغییر DNA ، بروز صفات مردانه و زنانه ، عدم کنترل احساسات وکاهش قدرت یادگیری از مهم ترین عوارض بلند مدت این ماده افیونی است .
وی عوارض مصرف کمیکال را جبران ناپذیر برشمرد و خاطرنشان کرد : افراد مصرف کننده کمیکال از انجام کارهای روزانه خود بازمانده و قادر به حرکت و عملکردهای طبیعی بدن نخواهند بود .
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کاشان در پایان مهم ترین عواملی که خانواده ها در گرایش فرزندانشان به اعتیاد نقش مهمی را دارند را برخورد نامناسب با فرزندان ، فرزندپروری ضعیف ، اختلاف والدین با یکدیگر، عدم نظارت والدین بر رفتار فرزندان، گرایش اعضای خانواده به مصرف مواد
و برخی دیگر از رفتارهای ضد اجتماعی برشمرد و از والدین خواست از طریق کسب مهارت‌های فرزندپروری، آموزش مهارت‌های نظارت بر فرزندان، ایجاد رابطه عمیق و غنی، افزایش حمایت از فرزندان و بهبود کیفیت زندگی فرزندان ومحیط خانوادگی، به پیشگیری از اعتیاد کمک کنند.