به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس از قزوین، فرشید گرامی‌پور مدیرکل پشتیبانی امور دام استان قزوین ظهر امروز در جلسۀ کمیتۀ نظارت بر فرآیند عرضۀ مایحتاج عمومی و کالاهای اساسی و چگونگی اقدام و مقابله با تخلفات و جرائم مربوطه که در سالن جلسات دادسرای قزوین برگزار شد، اظهار کرد: باوجود مشکلات موجود در شرکت، توانستیم ۵۲ هزار تن نهاده را در طول سال جاری توزیع کنیم که این نهاده با مشابه سال گذشته برابری می‌کند.

وی افزود: نباید از پشتیبانی امور دام، انتظار تأمین تمام نهاده‌ها را داشت و این نگاه کاملا اشتباهی است که البته ما از این گام فراتر رفته و بیشتر نهاده‌ها را توزیع می‌کنیم؛ باید بخش خصوصی در این زمینه اقدام کند و ما به عنوان پشتیبانی و ذخیره نقش داشته باشیم.

مدیرکل امور پشتیبانی امور دام استان قزوین تصریح کرد: میزان ماندگاری نهاده‌ها بستگی به کیفیت آن دارد و بیشتر نهاده‌هایی که ما ذخیره می‌کنیم از نوع وارداتی است و اگر کیفیت نهاده‌های وارداتی نامناسب باشد، مدت زمان نگهداری آن نیز کاهش می‌یابد؛ زمانی که نهاده‌ای خرید و در کمرگ ترخیص و به استان ها ارسال می‌شود ما نمی‌توانیم اقدامی کنیم لذا درخواست داریم که این موضوع مدیریت شود.

وی اضافه کرد: میزان مصرف نهادۀ استان به صورت ماهانه تقریباً برابر ۴۰ هزار تن بوده و ظرفیت انباری ما نهایتا ۳۰ هزار تن است اما باوجود این ذخایر ما پر نمی‌شود و ما نهاده را می‌فروشیم لذا باید دربارۀ میزان دخایر تصمیم‌گیری شود.

مدیرکل امور پشتیبانی امور دام استان قزوین خاطرنشان کرد: شرایط نگهداری نهاده‌ها سایر استان‌ها متفاوت است و هر استانی ظرفیت‌های متفاوتی دارد.

انتهای پیام/ر