به گزارش پایگاه خبری ربیع، آیت‌الله محمدعلی ناصری مجتهد و استاد اخلاق امروز در سن ۹۲ سالگی دعوت حق را لبیک گفت.

آیت الله شیخ محمد علی ناصری از علما و استادان اخلاق که  مدتی قبل در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) یکی از مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بستری شده بود.

این عالم وارسته دینی با لحن زیبا و مملو از عشق به خدا و امام زمان (عج )بسیاری از مردم را شیفته سخنرانی های خویش کرده بود.

ایشان آنقدر مهربانی و عظمت خدا را با جان دل توصیف می کردند که دل هر گنه کاری به بخشش و کرم خدا دلگرم می شد.

این عالم ربانی درباره رحمت الهی می فرمودند:به جان امام زمان (عج )قسم،امکان ندارد کسی ،هر کسی که باشد ،برود در خانه خدا بگوید من آمدم،و خدا دست رد به سینه اش بزند.

همچنین ایشان ارادت ویژه ای به ساحت مقدس امام زمان (عج )داشتند و در هنگام سخنرانی هایشان با نام بردن از نام ایشان دیدگانشان غرق در اشک می شد.

تولد در اصفهان و مهاجرت به نجف در نوجوانی

این عالم ربانی ۱۳۰۹ در اصفهان چشم به جهان گشود. وی تحصیلات خود را ابتدا در دولت آباد آغاز کرد و سپس در حوزه علمیه اصفهان ادامه داد. در چهارده سالگی با مهاجرت پدرش به نجف اشرف راهی نجف شد. بعد از سه سال، پس از برگشت پدر به ایران، او همچنان به ادامه تحصیل در نجف پرداخت و وارد مدرسه صدر نجف شد. پدر وی حجّهالإسلام و المسلمین حاج شیخ محمّدباقر ناصری روحانی سرشناسی بود که از آخوند کاشی، جهانگیرخان قشقائی و آقارحیم ارباب استفاده کرده بود.

آیت‌الله ناصری در دوران عمر بابرکتش از محضر علمایی چون محمد کوفی، سیدمحمد کشمیری، شیخ عباس قوچانی، سیدهاشم حداد، سیدجمال‌الدین گلپایگانی به همراه شخصیت‌های عرفانی و اخلاقی چون علامه طباطبایی، محمداسماعیل دولابی بهره برد و به اذعان شیخ علی بهجت هیچ کس مثل ایشان با آیت الله بهجت نشست صمیمانه نداشت.

آثار آیت‌الله ناصری

از آثار آیت‌الله ناصری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

«آب حیات» شامل مجموعه سخنرانی‌های حضرت آیت‌الله ناصری درباره حضرت مهدی عجّل الله تعالی فرجه

«در امتداد نور» شامل مجموعه سخنرانی‌های حضرت آیت‌الله درباره آیات تاویل شده به حضرت ولی عصر (عج) و آخرالزمان

«رسم بندگی» این کتاب شرح فرازهایی از خطبه بلند حضرت امیرالمومنین علیه السلام در مورد حالات و خصوصیات اخلاقی متقین است.

«سخن دوست» شامل گزیده ای از سخنرانی های ایشان درباره قطب عالم امکان حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه

تلاش‌های علمی در راه اعتلای دین

حوزه علمیه حضرت ولی عصر علیه السلام، حوزه علمیه صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، حوزه علمیه نرجس خاتون سلام الله علیها، مرکز دیجیتال حضرت ولیعصر عجل الله تعالی فرجه الشریف در دولت‌آباد، مؤسسه تحقیقات نجوم اسلامی، مؤسسه دارالهدی قم و بنیاد علمی، فرهنگی هاد از مجموعه‌های علمی تحت اشراف آیت‌الله ناصری است.

خدمت به مردم و راه‌اندازی چند مرکز درمانی

آیت الله ناصری علاوه بر تلاش‌های علمی و دینی و هدایت و راهنمایی مردم طلاب و اهل علم در کارهای خیر نیز مشارکت جدی داشت که از جمله این اقدامات می‌توان به تلاش‌های ایشان برای ایجاد مراکز بهداشتی و درمانی اشاره کرد.

مرکز درمانی حضرت ولیعصر عجل الله تعالی و بخش دیالیز ۲۰ تختخوابی آن با اهدای ۶ هزار متر زمین و دو هزار متر ساختمان در سال ۸۷ توسط ایشان آغاز و در سال ۹۱ افتتاح شد.
بخش دیالیز بیمارستان گلدیس شاهین شهر
بخش دیالیز بیمارستان محمد رسول الله صلی الله علیه و آله میمه
اورژانس شبانه‌روزی دولت آباد

این استاد اخلاق عاشق و شیفته امام زمان (عج) بود و طی سال‌های عمر بابرکتش به بیان فضائل و محبت آن حضرت مشغول بود و این کار سال‌های طولانی در مسجد کمرزرین اصفهان انجام می‌داد.

سرانجام این عالم ربانی پس از عمری مجاهدت در راه اعتلای دین و فرهنگ اهل بیت (ع) روز گذشته و پس از گدراندن یک دوره بیماری دعوت حق را لبیک گفت.

ضایعه فقدان این عارف واصل غم بزرگی برای دنیای اسلام و دوستداران و ارادتمندان ایشان است که با هیچ چیزی پر نخواهد شد.

در پی رحلت آیت الله ناصری مسئولان کشوری و شخصیت ها پیام تسلیتی صادر کردند.

رئیس جمهور در پیامی با تسلیت درگذشت عالم وارسته حضرت آیت الله محمدعلی ناصری تصریح کرد: نقش ایشان در دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی و امام راحل (رحمه الله علیه) و رهبری انقلاب در تمام مقاطع حساس کشور نیز تحسین برانگیز است و نقطه ی امید دلدادگان به نظام و انقلاب در گروههای مختلف مردم بویژه در استان انقلابی و شهید پرور اصفهان به حساب می آمد.

رئیس دستگاه قضا نیز طی پیامی ارتحال حضرت آیت‌الله ناصری را تسلیت گفت.در متن این پیام آمده است ،خبر رحلت عالم ربانی آیت‌الله ناصری موجب اندوه و تأسف فراوان شد. عمر پر برکت این روحانی پرهیزکار و پاک‌نهاد و این معلّم اخلاق، سرشار و مشحون از مجاهدت در تربیت نفوس مؤمن و معرفت‌جو بود. بی‌تردید فقدان این شخصیت برجسته برای تلامیذ و مستفیدان محضر پرفیض او ثلمه‌ای بزرگ است.

زهرا رحیمی