به گزارش پایگاه خبری ربیع، ‘اورژانس اجتماعی یکی از برنامه‌های مداخله ای با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به شمار می رود که خدمات خود را از طریق خط تلفن ۱۲۳، تیم سیار اورژانس و پایگاه خدمات اجتماعی ارائه داده و در بحران های فردی -مانند خودکشی- ، خانوادگی و اجتماعی مداخله می کند.’
حسین اسدبیگی افزود:‌ در سال جاری برای تمام ۱۴۰ مرکزی که قرار است در شهرستان ها راه اندازی شود، قرار است نیروهایی بکار بگیریم و بیشتر روانشناس و مددکار مدنظر است.

**کمبود مددکار اجتماعی در برخی شهرستان ها
رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد: در درجه اول در پست مددکاری اجتماعی از مددکار اجتماعی استفاده می کنیم اما متاسفانه در برخی شهرستان های کم جمعیت در سال های گذشته تخصص مددکاری وجود نداشته و ناگزیر از استفاده متخصصان سایر رشته های مشابه شده ایم.
اسدبیگی افزود: رشته مددکاری اجتماعی گاهی با کمبود نیرو و متخصص روبرو بوده و بجای متخصصان این رشته از متخصصان رشته های دیگری استفاده شده است اما قصد داریم از این به بعد این مساله تکرار نشود و تا حد امکان از مددکار اجتماعی استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: البته در مناطق دوردستی که اصلا کارشناس رشته مددکاری اجتماعی وجود ندارد از جامعه شناس استفاده می کنیم.
وی ادامه داد: این جامعه شناسان باید در دوره های آموزشی تخصصی مددکاری شرکت کنند ؛ البته این دوره های آموزشی به صورت های متعدد از جمله دوره های منطقه ای برای تمام پرسنل روانشناس و مددکار موجود نیز برگزار می شود و برای آنها بازآموزی داریم تا از جنبه های علمی و تخصصی، تقویت شوند.

**فعالیت ۱۹۷ مرکز اورژانس اجتماعی در کشور
رئیس اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر حدود دو هزار نیرو در ۱۹۷ مرکز اورژانس اجتماعی سراسر کشور، مشغول بکار هستند.
اسدبیگی افزود: مقرر شد تا بطور میانگین ۱۲ نیروی تخصصی در هر کدام از ۱۴۰ مرکزی که قرار است در آینده تاسیس شود و هم در مراکز فعلی مستقر شوند.
وی اظهار امیدواری کرد تا مجوز بکارگیری سه هزار نیروی مددکار و روانشناس برای مراکز اورژانس اجتماعی صادر شده و بودجه های آن نیز بطور کامل تخصیص و پرداخت شود.

منبع: ایرنا/۲۰۶