به گزارش پایگاه خبری ربیع، مدیرکل دامپزشکی استان یزد گفت: طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ از تیرماه سال جاری توسط سازمان مرکزی دامپزشکی در کشور آغاز شد، وبرای اجرای این طرح در استان یزد به همکاری همه دستگاهها نیاز است و از آنجا که برخی کشتارگاهها هنوز زیرساختهای لازم را برای اجرای این طرح ندارند، قرار است طرح از اول آبانماه در یزد عملیاتی شود.
علی اکبر حدادزاده در نشست خبری که به مناسبت هفته دامپزشکی برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از شعارهای هفته دامپزشکی امسال امنیت غذایی است اظهار داشت: امنیت غذایی سه مؤلفه موجود بودن، در دسترس بودن و پایدار بودن مواد غذایی را در بر میگیرد و اگر این سه مورد در کشوری وجود داشته باشد میتوان گفت امنیت غذایی در آن کشور هست.
وی با بیان اینکه اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ کشتارگاهها را از نظر ساختاری و مکانیزاسیون ارتقاء میدهد، تصریح کرد: با اجرای این طرح وزن مرغهای قابل عرضه به بازار کنترل میشود ضمن اینکه سلامت مرغ به لحاظ داروی باقیمانده و بسیاری از موارد دیگر، به شکل جدیتری نسبت به اکنون کنترل میشود و بسته بندیهای عرضه شده به بازار در قالب این طرح با لیبل انجام خواهد شد.
مدیرکل دامپزشکی استان با بیان اینکه در استان یزد طی سال گذشته ۳۹۴ هزار تن تولیدات دامی داشتهایم، یادآور شد: این میزان تولید به طور قطع بدون کوشش همکاران ما در دامپزشکی محقق نمیشد و دامپزشکی در کل کشور حافظ ۱۵ هزار دلار سرمایه است.
حدادزاده خاطر نشان ساخت: نظارت بر حفظ سلامت و بهداشت غذا از مزرعه تا سفره از وظایف دامپزشکی است و تمام کشتارگاهها، خودروهای حمل مواد خام دامی، سردخانهها و مراکز عرضه محصولات خام دامی تحت نظارت و کنترل است و دامپزشکی سد میان بیماریهای مشترک بین انسان و دام است.