به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، سیدرضا فاطمی امین در نشست تخصصی هیئت اقتصادی و عمرانی آستان قدس رضوی با استاندار خراسان شمالی اظهار کرد: در چند سال اخیر رویکرد آستان قدس رضوی از تصدی‌گری به زیرساختی تغییریافته است.

مدیرعامل سازمان اقتصادی آستان قدس رضوی افزود: در خصوص تکمیل زنجیره محصولات کشاورزی حمایت خواهیم کرد زیرا وقتی در حجم گسترده کار انجام می‌شود می‌توانیم بازار فن‌آوری را در دست بگیریم.

وی افزود: ما به دنبال ایجاد زیرساخت‌های کسب‌وکار هستیم و در این زمینه بسیار توانمند هستیم لذا در قالب زنجیره‌ها می‌توانیم کارگذار شما باشیم اگر در مسیر سازوکار مناسبی حرکت کنیم می‌توان حمایت کرد.

خواسته‌های خراسان شمالی از آستان قدس رضوی / به اقتصاد استان کمک کنید

محمدعلی شجاعی در ابتدای این جلسه خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان اظهار داشت: دی‌ماه سال گذشته در محل آستان قدس رضوی با حضور مدیران استان جلسه‌ای برگزار شد که منتج به ۲۰ مصوب بود که بعد گذشت تقریباً یک سال باید مدیران گزارشی از اجرای این مصوبات را ارائه دهند زیرا نوشتن مصوبات و رها کردن آن به معنای عدم مدیریت است.

وی با تأکید بر اینکه نگاه آستان قدس رضوی نگاه بلند و در راستای سرمایه‌گذاری است، افزود: ما وظیفه‌داریم تا شرایط را به‌گونه‌ای فراهم آوریم تا با سنجیدن بهترین شرایط، سرمایه‌گذاری از سوی آستان قدس رضوی انجام شود.

استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: نگاه ما به بحث مدیریت این است تا خود مردم در انجام امور بیشتر ورود پیدا کنند زیرا مردم سرمایه اصلی نظام هستند و هر جا مردم بوده‌اند ما موفق‌تر عمل کرده‌ایم.

وی در ارتباط با حوزه کشاورزی استان نیز گفت: مزیت‌ها و نقاط قوت محصولات کشاورزی استان مشخص است به‌طوری در بخش‌های تولید زعفران، پیاز، دام سبک، انگور و نوغان دارای رتبه‌های خوب کشوری هستیم لذا این آمادگی راداریم اگر بازار هدف را حتی کشورهای خارجی را در اختیار ما قرار دهید کار را به سرانجام برسانیم.

شجاعی تصریح کرد: کشاورزی استان به دلایل مختلف رشد خوبی را تجربه کرده اما با توجه به مزیت‌های نسبی بازهم از سایر استان‌ها عقب هستیم در حالی که باید رتبه نخست را در کشور کسب کنیم.

وی در ادامه سخنان خود از آستان قدس رضوی خواست تا دو بحث سیمان سمنگان و پروژه‌های در دست اجرای آستان قدس رضوی در استان را سریع‌تر تعیین تکلیف کنند.

استاندار خراسان شمالی در ارتباط با حوزه صنعت، معدن و تجارت استان نیز خاطرنشان کرد: قابلیت‌های خوبی در این حوزه داریم اما بازاری برای عرضه و فروش آن نیست لذا سازمان صمت استان باید این ظرفیت‌ها را متصل به آستان قدس رضوی کند تا ما بتوانیم در بازار کشورهای خارجی محصولات خود را به‌ویژه در بخش صنایع‌دستی عرضه کنیم.

وی در خصوص حوزه گردشگری و میراث فرهنگی نیز تصریح کرد: باید تعهدات سازمان میراث فرهنگی استان و آستان قدس رضوی بازمان اجرای آن تا دو هفته آینده مشخص شود لذا برای اجرای آن ضمن اینکه باید کار کارشناسی انجام شود نیاز به تعهدات کلی و مبهم نداریم.

شجاعی اظهار داشت: در مسیر تردد زائران ظرفیت‌های خوبی برای معرفی بیشتر استان باید ایجاد شود زیرا اگر نگاه ما سرمایه‌گذاری باشد امور سریع‌تر پیش خواهد رفت و ما نیز تمام تعهدات استان را اجرایی خواهیم کرد.

وی در ارتباط با حوزه مسکن هم گفت: تا یک هفته آینده نشستی با حضور آستان قدس رضوی جهت احداث مسکن انبوه در استان برگزار شود.

شجاعی در ادامه افزود: طبق بررسی‌ها و مطالعات انجام‌شده، به این نتیجه رسیدیم که تا سال ۱۴۰۰ این استان با توجه به پراکنش جغرافیایی به ساخت ۲۹ هزار واحد مسکونی نیاز دارد.

وی اظهار داشت: ۶ هزار واحد در حوزه روستایی، ۴۰۰ واحد توسط بنیاد مسکن، ۳۲۰۰ واحد توسط ستاد اجرایی فرمان امام و ۲ هزار واحد توسط بخش خصوصی ایجاد خواهد شد.

استاندار خراسان شمالی در ارتباط با حوزه نوسازی مدارس نیز گفت: وزارت آموزش‌وپرورش به مدت هشت سال است که تعهدات خود را نسبت به این استان انجام نداده و نتیجه آن وضعیت نامناسب سرانه فضای آموزشی، نرخ بالای بی‌سوادی و موارد دیگر است لذا نیازمند کمک آستان قدس رضوی هستیم.

وی تصریح کرد: در حوزه مشاغل خرد خانگی بانوان نیز نیازمند همکاری و حمایت‌های بیشتر آستان قدس رضوی هستیم.

انتهای پیام/