به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از ایسنا، غلامرضا فرخی با اشاره به اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰۸ اقامتگاه بوم‌گردی راه‌اندازی شده است، افزود: مهم‌ترین مزایای راه‌اندازی این اقامتگاه‌ها افزایش مدت اقامت گردشگران در روستاها ، بازدید از آثار و جاذبه‌های گردشگری و خرید صنایع دستی و همچنین غذاهای سنتی آن منطقه است که به ایجاد اشتغال و توسعه پایدار روستاها نیز کمک شایانی می‌کند.

وی با بیان اینکه بیشترین تعداد اقامتگاه‌های بوم گردی استان کرمان در بخش شهداد، بافت و جیرفت قرار دارد، اظهار کرد:  استانداردسازی این اقامتگاه‌ها از الویت‌های این اداره کل است که در این راستا تاکنون ۱۸۰ اقامتگاه مورد بازدید قرار گرفته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به بالا بردن کیفیت ارائه خدمات در اقامتگاه‌های بوم‌گردی تصریح کرد: خوشبختانه در دو سال اخیر بیش از  ۴۰ ساعت کلاس آموزشی برای مدیران این اقامتگاه‌ها برپا شده است که تاثیر بسزایی در نحوه ارائه خدمات به گردشگران به ویژه گردشگران خارجی داشته است.

وی با بیان اینکه از نظر فضاهای اقامتی در مرکز کرمان دچار کمبودهایی هستیم، خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی چنین اقامتگاه‌هایی، سفر در استان توزیع و کمبودهای اقامتی نیز از این طریق جبران می‌شود.

انتهای پیام/