به گزارش پایگاه خبری ربیع، با توجه به روند دو روز اخیر می‌توان گفت که قیمت دلار در طول روز دچار حرکت الاکلنگی می‌شود و هر بالا رفتنی با کاهشی همراه بوده است و هر کاهشی با افزایش قیمتی. در شرایطی که بازار ارز نسبت به هفته گذشته آرام‌تر شده است، دیدگاه‌های متفاوتی در مورد ناپایداری قیمتی ابتدای هفته و رفت و برگشت‌های متوالی وجود دارد؛ گروهی معتقدند هم‌چنان معامله‌گران خود را با نوسانات دو هفته اخیر هماهنگ نکرده‌اند و سعی می‌کنند با تحرکات بیشتر بخشی از ضررهای خود را جبران کنند. به خصوص عنوان می‌شود که خالی فروش‌ها همچنان فعالیت زیادی در بازار داشتند. افزایش مقطعی بالای ۲۰ درصد دلار در آذرماه، این گروه را بیشتر از سایرین در بازار متضرر کرده بود.

بخشی دیگر از فعالان باور دارند، روند قیمتی رفت و برگشتی نشان می‌دهد شرایط بیشتر از گذشته برای معامله‌گران مبهم و نامشخص است و معتقدند این الگوی نوسانی نشان می‌دهد که تناقض دیدگاه‌ها و انتظارات بیش از هر زمانی در بازار بالاست. از یکسو کاهشی‌ها بر عبور بازار از شرایط نوسانی و بازگشت به دوران ثبات توام با کاهش آرام قیمت سخن می‌گویند و از طرف دیگر، افزایشی‌ها، افت قیمت اخیر را تنها اصلاحی در مسیر رشد دوباره قیمت می‌دانند.

آن‌ها انتظار دارند هرچقدر بیشتر به آغاز سال میلادی جدید نزدیک شویم، میزان تقاضا نیز در بازار بالا برود و همین موضوع جهت قیمت دلار را نیز تحت تأثیر قرار دهد. در نتیجه می‌توان گفت عده‌ای از معامله‌گران در انتظار قیمت‌های بالاتر تصمیمی برای فروش ارز خود ندارند. در این میان، کاهشی‌ها عنوان می‌کنند، آنچه موجب افزایش قیمت دلار شده بود، ورود تقاضای احتیاطی به بازار بود. از نگاه آنها، با آرام‌تر شدن شرایط، تقاضای احتیاطی از بازار خارج شده و در نتیجه از سمت آن قیمت دلار تحریک نمی‌شود.

آن‌ها بر اساس این گزاره باور دارند افزایش قیمت‌ها ادامه نخواهد یافت و امیدوارند بازارساز با تأمین ارز تقاضای واقعی، مانع نوسانی شدن دوباره قیمت‌ها شود؛ بازارساز نیز بارها عنوان کرده است که توانایی تأمین تقاضای واقعی را دارد و عنوان کرده بود که نوسانات آذرماهی هیجانی و موقت است. در آخرین اظهارنظرها رئیس کل بانک مرکزی نیز از ادامه کنترل بازار ارز خبر داد و عنوان کرد که روند کاهنده تورم نیز ادامه پیدا خواهد کرد.