به گزارش پایگاه خبری ربیع،  حجت الاسلام حسین معرفت، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت:رسانه ها نقش بسیار مهمی در اشاعه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دارند و میتوان گفت یکی از موردهای مورد توجه دولتها بویژه ایران است.

وی افزود: خداوند در ۳۰۰ آیه قرآن کریم در خصوص امر به معروف و نهی از منکر خطاب به بندگان صحبت کرده که متاسفانه شاهد تبیین درست این آیات در جامعه اسلامی نیستیم و آنچنان که باید و شاید به آن توجه نمی شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم ادامه داد: با توجه به اینکه در دین اسلام بر فریضه امر به معروف و نهی از منکر تاکید زیادی شده اما متاسفانه.امر به معروف و نهی از منکر در کشور ما یک فریضه فراموش شده است و افراد کمتر این کار را انجام می‌دهند.

حجت الاسلام معرفت با بیان اینکه امر به معروف یک واجب دینی است اما شرایطی دارد تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر خشونت ندارد چرا که رسول اکرم(ص) با زبان ملایم به ارزش‌های اسلامی دعوت می‌کردند.

وی اظهار داشت: ۵ هزار طلیعه دار امر به معروف و نهی از منکر در استان قم داریم که این افراد طی هشت ساعت آموزش در گشت زنی های لسانی در سطح شهر و استان قم به کار گرفته می شوند .

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر خاطر نشان ساخت:یکی از دغدغه های ستاد امر به معروف و نهی از منکر حجاب است و هر کجا منکری صورت گیرد در هر حوزه ای باشد اقدام خواهیم کرد .

حجت الاسلام معرفت ابراز داشت: در تمام اتحادیه‌های صنفی استان قم شورای امر به معروف و نهی از منکر را تشکیل دادیم و در صورت عدم حل یک مشکل در این شورا، مساله را به مرجع قضایی و انتظامی ارجاع خواهیم داد.

وی عنوان کرد: در حال حاضر در ۱۱۰ اداره دولتی استان شورای امر به معروف داریم به طوری که در ۹۵ درصد ادرات شورای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شده است.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر برای دفاع از حقوق مردم نیازمند یاری رسانه هاست که در همین راستا یک تفهم نامه آموزشی با دو هزار و ۳۰۰ معلم استان قم ،ضمن خدمت در زمینه امر به معروف و نهی از منکر امضا شده است.

حجت الاسلام معرفت یاد آور شد: در مدارس نیز شورای دانش آموزی تشکیل شده به صورتی که میزان ناهجاری و بزه دانش آموزان طی آموزش طلیعه داران امر به معروف و نهی از منکر بسیار کاهش یافته است.

وی اظهار داشت: در گذشته در حوزه علمیه مرکز تخصصی امر به معروف و نهی از منکر وجود نداشت، که طی امضای تفاهم نامه با حوزه قرار است یک مرکز تخصصی در این زمینه تشکیل شود و عده‌‌ای متخصص و مربی امر به معروف و نهی از منکر تربیت شوند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم افزود: در سطح استان قم هر کسی پرچمی برای امر به معروف ونهی از منکر داشت که طی ساماندهی صورت گرفته مراکزبا هماهنگی ستاد امر به معروف در بخشهای مختلف فعالیت می کنند.

حجت الاسلام معرفت عنوان داشت:در بسیج و سپاه هم شوراهای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شده و ۱۵۰ نفر از ضابطان قضایی در سطح استان به امر به معروف و نهی از منکر مشغول هستند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم تصریح کرد:متاسفانه جوانان ما در جامعه مشکل امکانات تفریحی و فراغتی دارند که باید فضایی سالم را برای اوقات فراغت آنها فراهم کنیم.

حجت الاسلام معرفت با اشاره به چهارشنبه آخر سال گفت: می بایست مکان خاصی در خارج از شهر قم توسط شورای تامین در نظر گرفته شود تا جوانان بتوانند به صورت مدیریت شده به شادی بپردازند .

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم در پایان افزود: دایره امر به معروف و نهی از منکر بسیار گسترده دانست و طبق مصوبه مجلس اگر کسانی در راه امر به معروف و نهی از منکر قدم بردارند و جان خودشان را از دست بدهند، شهید حساب خواهند شد و زیرپوشش بنیاد شهید قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/