به گزارش پایگاه خبری ربیع، علیم یارمحمدی در همایش فرصتهای سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان در چابهار افزود: با افتتاح فاز نخست بندر شهید بهشتی نیاز است به توسعه زیرساخت های پسکرانه ای آن توجه ویژه ای شود.
یارمحمدی همچنین بر تکمیل طرح توسعه بندر شهیدبهشتی، تکمیل راه آهن چابهار- مشهد و زیرساخت های جاده ای و ۲ بانده شدن مسیرهای جاده حمل و نقل کالا تاکید کرد.
وی گفت: ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار پس از پیگیری های فراوان و اخد موافقت کمیسیون ماده ۲۳ برای تکمیل بزرگراه چابهار – زاهدان اختصاص یافت .
نماینده چابهار خاطرنشان کرد: ساخت آزادراه و تکمیل راه آهن چابهار – مشهد سبب تسریع در توسعه حمل و نقل و ترانزیت کالا در چابهار می شود.
وی افزود: ‘راه’ یکی از مهمترین مولفه های توسعه هر منطقه است و نمی شود یک منطقه را بدون راه مناسب به توسعه رساند.
وی افزود:سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان در بخش های مختلف وجود دارد و دستگاههای اجرایی هر گونه همکاری و همراهی را خواهند داشت.
وی خاطرنشان کرد: موفق شدیم در مدت زمان یک ماه و نیم گذشته نظر مثبت کمیسیون ماده ۲۳ را برای بررسی و اخذ منابع برای توسعه محور ترانزیتی چابهار – میلک اخذ کنیم و امیدواریم با مشارکت دولت و بخش خصوصی این محور را که مکمل توسعه و عملیاتی شدن بندر است را توسعه دهیم.
نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی و افزود: فرصت های سرمایه گذاری در بخش های کشاورزی، گردشگری، صنعت و معدن و شیلات مهیاست.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد تجاری – صنعتی چابهار نیز در این همایش افزود: سیستان و بلوچستان ظرفیت های خوبی در زمینه سرمایه گذاری دارد که باید فعالان اقتصادی در این زمینه ورود کنند.
غلامرضا پناه با اشاره به برگزاری همایش توسعه سرمایه گذاری در منطقه آزاد چابهار افزود: برگزاری پنل های گردشگری و صنعت توریسم، شیلات و کشاورزی، نیرو و انرژی، تجارت، حمل و نقل، ترانزیت و صنعت و معدن از جمله برنامه های جنبی این همایش است.
وی تصریح کرد: در این همایش بسته های سرمایه گذاری در بخش های مختلف آماده و علاوه بر آن ۲۴ پکیج طراحی شده و ۵۰ پکیج آماده سرمایه گذاری است.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری منطقه آزاد تجاری – صنعتی چابهار ادامه داد: سرمایه گذاران در جریان این همایش می توانند ضمن امضای قراردادهای لازم نسبت به سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقدام کنند.
وی افزود: همچنین در این همایش علاوه بر حضور سرمایه گذاران بومی سیستان و بلوچستان، مسئولان محلی، استانی و کشوری، میهمانانی از کشورهای عمان، ترکیه و پاکستان نیز شرکت دارند که از حضور و زحمات آنان قدردانی می شود.