به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس از رودسر، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین فتحی در آئین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته شهرستان رودسر یکی از اولویت‌های اصلی مسؤولین را رسیدگی به مشکلات مردم دانست و اظهار کرد: مردم باید بتوانند بدون واسطه برای حل مشکلات خود به مسؤولین زی ربط دسترسی آسان داشته باشند و برگزاری میز خدمت از اقدامات ستاد نماز جمعه این شهرستان است.

وی با اشاره به بارش‌های باران در فصل پائیز، خسارت‌های ناشی از آب‌گرفتگی معابر و منازل را از دغدغه‌های مردم خواند و افزود: برای حل مشکل چندین ساله مردم رودسر، لازم است تا بستر و زیرساخت‌های مناسب فراهم شود هرچند اقداماتی در حوزه لایروبی رودخانه‌ها صورت گرفته اما گام‌های اصولی و جدی‌تری نیاز است.

امام‌جمعه موقت رودسر با اشاره به هفته کتاب و کتاب‌خوانی و اثر مطالعه در پویایی اذهان جامعه بیان کرد: متأسفانه سطح مطالعه در جامعه کاهش‌یافته و به یک زنگ خطر فرهنگی تبدیل‌شده و این مسؤولیت همه دستگاه‌ها به‌ویژه نهادهای فرهنگی را برای افزایش سرانه مطالعه در جامعه سنگین‌تر می‌کند.

فتحی به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم اشاره کرد و گفت: عده‌ای مسؤولین هنوز هم نگاهشان به خارج از مرزها است و متأسفانه معلوم نیست که تا کی مشکلات اقتصادی، فرهنگی و معیشتی مردم باید به برجام، FATF و ۲۰۳۰ گره بخورد؟ درحالی‌که رهبر معظم بارها فرمودند که نمی‌توان به آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها اعتماد کرد.

وی با بیان اینکه در سال رونق تولید مردم اقدامات ملموسی را مشاهده نکردند، افزود: اگر به تولید داخلی توجه می‌شد طبیعتاً مشکلات معیشتی و اشتغال مردم نیز حل می‌شد و در این راستا نیازمند به مدیران انقلابی و جهادی هستیم.

امام‌جمعه موقت رودسر با بیان اینکه در گام چهارم برجام برای کاهش تحریم‌ها اقدامات خوبی صورت گرفت اما کافی نیست، تصریح کرد: امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند وحدت، همدلی و همبستگی  جهان اسلام هستیم تا دشمنان انقلاب و اسلام به‌ویژه استکبار ناامید و توطئه‌های آن‌ها خنثی شود.

فتحی با قدردانی از رئیس قوه قضائیه در برخورد با دانه‌درشت‌های مفاسد اقتصادی کشور و جلب رضایت‌مندی مردم افزود: در این مبارزه، قوه قضائیه توانسته تاکنون ۴۹ هزار میلیارد پول مردم را به بیت‌المال برگرداند و در مبارزه به زمین‌خواران ۱۷۸ هزار هکتار زمین را از دست زمین‌خواران خارج کند.

انتهای پیام/