به گزارش پایگاه خبری ربیع، استاندار ایلام گفت: با توجه به مدودیت منابع آبی الگوی کشت مصولات کشاورزی در ایلام باید از زراعت به باغداری تغییر یابد

قاسم سلیمانی دشتکی در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی افزود: امروز کشت بسیاری از محصولات کشاورزی به دلیل مصرف بالای آب به صرفه نیست.

وی ادامه داد: کشت گلخانه ای و توسعه باغداری در این زمینه باید به عنوان راهکارهای جایگزین دنبال شود ضمن اینکه از تجربیات سایر استان های موفق نیز برای توسعه این امر استفاده شود.

اراضی شیبدار برای توسعه باغداری

سلیمانی دشتکی اظهار  کرد: اراضی شیبدار در استان می توانند برای توسعه باغداری مورد استفاده قرار گیرند و در صورت حمایت می توان از این محل ارزش افزوده بالایی ایجاد کرد.

استاندار ایلام از آمادگی استانداری  جهت کمک به جهاد کشاورزی برای راه اندازی این طرح و اختصاص یارانه های لازم خبر داد

وی در ادامه بر رایزنی گسترده مدیران دستگاه های اجرایی برای رایزنی و جذب اعتبار از وزارتخانه ها تاکید کرد و گفت: مدیران دستگاه های اجرایی با رایزنی های گسترده با وزارتخانه ها باید تمام توان خود را برای دفاع از حقوق استان ایلام به کار بگیرند.