مهندس مهرداد دادخواه مدیرعامل جدید شرکت توزیع برق اصفهان در جلسه تودیع و معارفه ای که با حضور مدیرعامل توانیر ، معاون انتقال و تجارت خارجی توانیر ، معاون هماهنگی توزیع توانیر، مدیر روابط عمومی توانیر، مدیر کل دفتر حراست و امور محرمانه توانیر ودیگر مدیران صنعت آب و برق استان اصفهان ، چهارمحال بختیاری و اصفهان برگزار شد گفت: ما میراث دار تاریخی مهندسین بزرگی چون شیخ بهایی هستیم که سرمایه‌های عظیم علمی ،صنعتی و انسانی را در شهر اصفهان بنیان نهادند و به عبارتی به یادگار گذاشتند.
وی در ادامه افزود : گسترش و توسعه صنعت برق تنها با رشد کیفیت زندگی مردم مرتبط نیست بلکه در توسعه پایدار و رونق بخشیدن به تولید نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی برنامه هایش را در چهار فصل راهبردی عنوان کرد و گفت: ارائه خدمت عزتمندانه و امید آفرین به متقاضیان و مشترکین مهمترین اولویت در صنعت برق می باشد چرا که باعث جلب رضایت خداوند متعال می گردد و همچنین با این دیدگاه می توانیم وظیفه مان را در قبال مردم و جامعه انجام دهیم.
وی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی و محدودیت های تولید نتوانست ما را برای خدمت رسانی به مردم دچار مشکلات جدی کند و حتی موجب شده که تهدیدها را تبدیل به فرصت کنیم و این فرصت ها را برای خدمت خالصانه به مردم ارائه نماییم.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد :هوشمند سازی و مکانیزه کردن شبکه های برق از دیگر اولویت‌های مهم برق رسانی به مردم است و باید برای مردمی که در وسعت ۱۵ هزار کیلومتری شهری و روستایی اصفهان سکونت دارند و یا در حال اقدامات صنعتی، تجاری و…. می باشند زیرساخت های مناسب را فراهم کنیم هم اکنون ۱۶ هزار کیلومتر شبکه برق چرخه صنعت، اقتصاد ،روشنایی منزل و معابر را در اصفهان پوشش می‌دهد.
وی ابراز داشت : مردم به طور قطع با پیشرفت زمان از شرکت‌های توزیع از جمله برق اصفهان انتظار خدمات هوشمند و سریع را خواهند داشت و برای این درخواست راهکارهای مختلفی را در نظر داریم از جمله توسعه سامانه های رویت پذیر و هوشمند جهت کنترل و مدیریت شبکه, توسعه سامانه های GIS ،توسعه شبکه های ارتباطی و…که این اقدامات در زمان مدیریت مهندس پیران به عنوان مدیر عامل این شرکت با مدیریت ایشان و تلاش همکاران مورد توجه قرار گرفت به طوری که نزدیک به ۷۰۰ کلید اتوماسیون پیاده سازی شد و در نظر است به ۱۵۰۰ کلید افزایش یابد همچنین ۲۵۰ پست به صورت رویت پذیر و ۷۰ کیلومتر فیبر نوری احداث شد که امید است در دو سال آینده این میزان به ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری افزایش یابد.
دادخواه اظهار داشت : جذب و پرورش نیروهای متخصص و توسعه سامانه های منابع تولید پراکنده در سطح شهر باجذب سرمایه گذاران از دیگر فرآیندهای راهبردی هوشمند سازی و مکانیزه نمودن شبکه است.
مدیریت مصرف و کاهش تلفات مبحث بعدی بود که مدیرعامل شرکت توزیع برق اصفهان به آن اشاره کرد و در این باره گفت: این شرکت با شش درصد تلفات در مقایسه با کشورهای در حال توسعه و کشور کره جنوبی جایگاه خوبی را از آن خود کرده است و همچنین در خصوص شاخص های انرژی توزیع نشده این عدد در سال ۱۳۹۳ ؛ ۸۵۰ دقیقه به ازای هر مشترک در سال بوده و در حال حاضر به زیر ۱۰۰ دقیقه رسیده است که به طور قطع با فرآیندهای مهندسی و روش های به روز دنیا می توانیم عدد را به ۵۰ دقیقه برسانیم .
توسعه سامانه های هوشمند،پردازش شبکه ، مدیریت بار، اصلاح ساختار شبکه های فشار ضعیف از دیگر اقداماتی بود که مدیر عامل شرکت به آن اشاره و تاکید کرد : تدوین برنامه ها و ایجاد زیرساخت‌های مناسب می تواند در تسریع برق رسانی با کیفیت و کمیت موثر باشد .
وی توجه ویژه به سرمایه های انسانی در حوزه های مختلف و پیمانی رسمی و قراردادی را مهم ارزیابی کرد و خاطر نشان کرد : سرمایه های انسانی از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند به طور قطع همکاران ما در شرکت با تحصیلات و تجربیاتی که در اختیار دارند بیش از گذشته می توانند در کالبد سازمان روح تلاش و امید واری را بدمند و آن را به حرکت درآورند به نظر می رسد بهترین نوع دیدگاه این است که مهمترین استراتژی تنها بر روی عوامل موثر و مشهود مانند تکنولوژی نباید متمرکز شود بلکه باید در کنار استفاده از فناوری های نوین برای دستیابی به تعالی سازمانی سرمایه های انسانی و فکری نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی در پایان به دیگر راهکارهای مدیریت اشاره کرد و گفت پیاده سازی مدل های تعالی منابع انسانی سازمانی،تشکیل مراکز داخلی پرورش مدیران و سرپرستان،ارتباط موثر عملیاتی با دانشگاهها با مشارکت همکاران توانمند در حوزه های فنی و غیرفنی و ….. موجب رشد و بقای سازمانی و دستیابی به مزیت های رقابتی می باشد.