به گزارش پایگاه خبری ربیع، سید حسن حسینی شاهرودی در دهمین جلسه سال‌جاری کارگروه اشتغال شاهرود به میزبانی فرمانداری این شهرستان ضمن بیان اینکه افرادی داریم که شبانه‌روز کار می‌کنند ولی نمی‌توانند چرخ زندگی خود را بچرخانند، چه طور می توان یک نفر با دو ساعت کار در هفته را شاغل محسوب کرد! تأکید کرد: از منظر آمارهر فردی را که دو ساعت در هفته کار می‌کند نیز شاغل محسوب می‌کنند، شاید اشکال از آمار شما نباشد ولی فرمول تعیین شاغل و بیکار که از گذشته تدوین شده اشتباه است و اگر این شاخص غلط را اصلاح کنیم، همچنین بیکاران شاهرودی و میامی ثبت نامی در دیگر شهرستانها را به آن اضافه کنیم، می‌توان گفت عدد واقعی بیکاری در شهری مانند شاهرود بیش از این آمار ارائه‌شده است.

وی بابیان اینکه آمار واقعی اشتغال و بیکاری در شاهرود اعلام نمی‌شود، ابراز کرد: امروز متأسفانه در یک دور تسلسل باطل در حوزه اشتغال گیر کرده ایم، مسئولان این احساس را دارند که متولی اشتغال هستند اما کسی از خودش نمی‌پرسد که شاید مشکل از خود دولت ها باشد که خودش را متولی همه حوزه‌ها می‌داند!

دولت باید تسهیل گری کند نه اینکه فرایندها را بیشتر و پیچیده تر کند. باید از ظرفیت های بخش خصوصی و اتاق فکر مردمی بیشتر استفاده کند. بیشترین توسعه در شاهرود با این تفکر یعنی اعتماد به مردم و مشارکت مردم در توسعه حاصل گردیده است.

دکتر حسینی شاهرودی بابیان اینکه برخی مدیران کل سفرهای بسیاری به شرق استان داشته‌اند اما متاسفانه برخی دیگر حتی با سوابق طولانی در دوره مدیریتی خود، هنوز خارتوران و بیارجمند و طرود و کالپوش و میامی را به چشم ندیده‌اند، تاکید کرد:  ما نباید بدانیم اعتباراتی که به استان سمنان می‌آید چقدر در شاهرود و بخش‌های دیگر اشتغال ایجاد کرده است؟!

ملاک اشتغال مدیران کل چیست؟!

باوجود اینکه اقداماتی نیز برای افزایش اشتغال صورت گرفته است اما این کافی نیست، برای مثال در مشاغل خانگی و کوچک منابع خوبی تزریق شده و لی بجهت فقدان زنجیره مزیت دار، در جلب مشتری در بازار داخلی وخارجی ناموفق بوده است که طی آن فرد تسهیلات را گرفته و تجهیز کارگاه نموده ولی بدلیل عدم شناخت ذائقه مصرف کننده و عدم دسترسی به بازار هدف به تعطیلی کشیده شده است.

لذا باید گفت با کار جزیره‌ای و عدم پیوستگی موفق به توسعه اشتغال محور نخواهیم شد و باید بدنبال تکمیل حلقه های مفقوده این زنجیره بود.