به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از روابط عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، حیدر مطاعی معاون راهداری این سازمان اظهار داشت: بارش های اخیر در استان خوزستان باعث تخریب ۸۷۰ کیلومتر از راه های استان شده است که برای اصلاح این خرابی ها اعتباری بالغ بر یک هزارو ۲۴۴ میلیارد ریال براورد شده است.

 مطاعی علل تخریب پلها را سیل، بارشهای فراوان اخیر، ورود رودخانه ها به برخی جاده ها، و ریزش کوه و … عنوان کرد و افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، تعمیرات اساسی و بهسازی در راههای مواصلاتی و پلهای استان خوزستان انجام شده که با توجه به شدت بارشهای اخیر تیم راهداری در تمام محور های استان مستقر هستند و به محض بروز مشکل اقدامات لازم را جهت بهبود منطقه انجام خواهند داد.

وی با توجه به آخرین وضعیت وقوع سیلاب و آبگرفتگی در معابر و محورهای استان، از باز بودن تمامی محورها خبر داد و گفت: به علت بارندگی‌های شدید و سیلاب و تخریب برخی ازجاده‌ها، بخشی از ابنیه فنی و کناره پل‌ در چند شهرستان‌ و روستا، راهداری های مستقر در شهرستان ها به خصوص مناطق شمال و شمال شرقی استان که برف گیر و از بارشهای بیشتری برخوردار است تمام تلاش خود را برای مسدود نشدن راه ها به کار گرفته اند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از آخرین اقدامات اخیر راهداری در سیل منطقه رفیع گفت و بیان کرد : بارش باران و رهاسازی آب از سد کرخه و افزایش دبی رودخانه و جاری شدن سیل در برخی از مناطق شهرستان های دشت آزادگان و هویزه به جاده های روستایی و فرعی خساراتی را وارد کرده است که پس از فروکش کردن آب در سطح جاده ها ، اقدام به اصلاح محورهای این منطقه خواهیم کرد .

 مطاعی ادامه داد : با شروع سیل در منطقه رفیع و برخی روستاهای آن منطقه ، تیم های عملیاتی اداره راهداری ، دستگاه ها و ماشین آلات سنگین راهسازی و تعداد ۱۰ دستگاه اتوبوس برای حمل و نقل شهروندان به شهرستان های اطراف مستقر شدند.

بیشترین خسارات سیل به شمال وشمال شرق استان خوزستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ‌ای خوزستان از استقرار اکیپ های راهداری گفت و اظهار داشت :۴۰۰ نفر نیروی انسانی ، ۳۵ گشت و ۵۲ تیم راهداری در مراکز راهداری به همراه انواع ماشین‌آلات برف‌خور، برف‌روب، بلدرز، لودر، گریدر و شن‌پاش برای انجام عملیات در محورهای دهدز، اندیکا و نقاط برف و بارش خیز مستقر شده اند.

 غلامعباس بهرامی نیا با تاکید بر کنترل خودروها برای استفاده از تجهیزات زمستانی گفت: خودروهایی که تصمیم به تردد در مناطق سردسیر دارند خودرو های خود را به چراغ و زنجیر چرخ و بخاری و سایر تجهیزات زمستانی مجهز کنند تا در طول سفر از آرامش خاطری برخوردار باشند.

 وی با اشاره به این نکته که بیشترین خسارت به راه‌ ها و ابنیه مربوط به شمال و شرق استان خوزستان شهرستان های امیدیه، شوشتر و مسجدسلیمان بوده است، گفت: راهداران استان با تلاش شبانه روزی و بی وقفه و اجرای عملیات راهداری اضطراری در بارش های شدید اخیر و وقوع سیلاب نسبت به بازگشایی محورهای مسدود اقدام و مسیرهای جایگزین برای ایمن سازی مسیرهای تخریب شده ایجاد کردند.

گفتنی است  در پی سیلابی شدن رودخانه کرخه در خوزستان، شهر مرزی «رفیّع» از توابع شهرستان هویزه، در معرض سیل قرار گرفته است.

استان خوزستان ۱۸ هزار کیلومتر جاده و ۵۶ محور ارتباطی اصلی و فرعی و کمتر از یکهزار کیلومتر بزرگراه و آزادراه دارد.