به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، علی حسینی مدیر کل تامین اجتماعی استان کرمان در بازدید نظارتی از شعبه چترود گفت: یکی از مهمترین ابعاد کاربرد فناوری اطلاعات در این سازمان ایجاد پرونده الکترونیک است .
حسینی در بازدیدی که از روند اجرای طرح پرونده الکترونیک در شعبه تامین اجتماعی چترود داشت در جمع کارکنان تصریح کرد: در دنیای کنونی هر سازمانی که از تکنولوژی اطلاعات و شبکه های ارتباطی بی بهره باشد به تدریج از جریان ارائه خدمات مطلوب به مراجعین دور خواهد ماند .
وی بیان کرد: از ویژگی های پرونده الکترونیک ارائه خدمات نوین الکترونیکی به مردم و ایجاد ابزار مناسب برای کارکنان ،ایجاد بستر اطلاعاتی مناسب برای تجمیع دادها،نظارت بر کیفیت ارایه خدمات و کاهش هزینه ها است .
شمسی رئیس شعبه تامین اجتماعی چترود بیان کرد:تا کنون در اجرای روند انجام پرونده الکترونیک بیمه شدگان بیش از ۸۰ هزار برگ پرونده توسط کارکنان شعبه در سیستم اسکن شده است.