به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، علی حسینی مدیر کل تامین اجتماعی استان کرمان در بازدید نظارتی از شعبه چترود گفت: یکی از مهمترین ابعاد کاربرد فناوری اطلاعات در این سازمان ایجاد پرونده الکترونیک است .
حسینی در بازدیدی که از روند اجرای طرح پرونده الکترونیک در شعبه تامین اجتماعی چترود داشت در جمع کارکنان تصریح کرد: در دنیای کنونی هر سازمانی که از تکنولوژی اطلاعات و شبکه های ارتباطی بی بهره باشد به تدریج از جریان ارائه خدمات مطلوب به مراجعین دور خواهد ماند .
وی بیان کرد: از ویژگی های پرونده الکترونیک ارائه خدمات نوین الکترونیکی به مردم و ایجاد ابزار مناسب برای کارکنان ،ایجاد بستر اطلاعاتی مناسب برای تجمیع دادها،نظارت بر کیفیت ارایه خدمات و کاهش هزینه ها است .
شمسی رئیس شعبه تامین اجتماعی چترود بیان کرد:تا کنون در اجرای روند انجام پرونده الکترونیک بیمه شدگان بیش از ۸۰ هزار برگ پرونده توسط کارکنان شعبه در سیستم اسکن شده است.
ایجاد پرونده الکترونیک از کاربردهای فناوری اطلاعات در سازمان تامین اجتماعی است
مدیر کل تامین اجتماعی استان کرمان از اجرای طرح پرونده الکترونیک در شعبه چترود بازدید کرد.