به گزارش ربیع به نقل از کیمیای وطن، اعضاء مجلس خبرگان رهبری در روز پنجشنبه ۲۷/۱۲/۱۳۹۵ با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند در این دیدار معظم له مطالب مهمی را فرمودند که نیازمند توجه ویژه و همگانی است یکی از نکات مهمی که به آن پرداختند انقلابی ماندن مجلس خبرگان رهبری بعنوان یکی از ارکان مهم جمهوری اسلامی است که از امام خمینی (ره) به یادگار مانده است بهمین مناسبت تعدادی از شاخص های انقلابی بودن را بیان می کنیم چرا که در سال ۹۴ بویژه رهبری فرزانه به آن چندین بار اشاره و تاکید داشته اند و قطعا این شاخص مهم عامل جاودانگی و ثبات و بقای جمهوری اسلامی خواهد بود از شاخصه‌های انقلابی بودن و انقلابی زیستن باید به ‌ التزام به اسلام توجه ویژه داشت، انقلابی بودن متصل به اسلام است و یک انسان انقلابی باید به مکتب اسلام، پیامبر، ائمه معصومین و مکتب امام(ره)، اعتقاد عملی و واقعی داشته باشد که این از ویژگی های یک مسلمان واقعی است لذا مسلمان واقعی همان شخص انقلابی است که بر آن تاکید شده و می شود.

شاخصه دیگر مرزبندی پررنگ در برابر دشمن است، یک انقلابی واقعی، استکبارستیز، سلطه‌ستیز و در یک کلمه آمریکا‌ستیز است واین مرز و حریم در گفتار و کردار و رفتارش پیدا و آشکار است.

سومین شاخصه بصیرت دینی و سیاسی است، یک انقلابی لزوما باید بصیرت دینی و سیاسی داشته باشد و از آگاهی‌های غفلت‌زدا و معرفت نافذ برخوردار باشد. انسان انقلابی، قدرت تحلیل درست حوادث و رخدادها را دارد و دشمن شناس است و می‌تواند معادله دوستی و دشمنی را تفکیک کند.

شاخصه چهارم در تقوای فردی و جمعی است، یک فرد انقلابی، حدود الهی را رعایت می‌کند و از فساد، اعم از اخلاقی، اقتصادی، سیاسی و… پرهیز می‌کند و در حوزه‌های امر به معروف و نهی از منکر و مرجح دانستن مصالح اجتماعی به مصالح فردی و پرهیز از دشمن، به صورت فعالانه عمل می‌کند.

پایبندی به مکتب امام وتبعیت از ولایت و شناخت درست اصول و شاخص‌های مکتب شاخصه پنجم انقلابی بودن است،که اینجا اقدام، تلاش و مجاهدت می طلبد چراکه پاسداری مومنانه و غیورانه از اصل ولایت فقیه مهمترین شاخصه انقلابی بودن و انقلابی ماندن است حضرت امام(ره) فرمودند: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد.

شاخصه دیگر، مردمگرایی و اعتقاد واقعی به نظر و رای مردم بعنوان رکن مهم انقلاب است زیرا جمهوریت وسلامیت انقلاب را نباید از یکدیگر تفکیک کرد و این همان مردم‌سالاری دینی است که مقام معظم رهبری نیز از آن یاد کرده‌اند.

در آخر باید به عدالتخواهی و مبارزه با ظلم و فساد و دفاع از محرومان و مستضعفان در تمامی نقاط عالم اشاره کرد که از شاخصه های انقلابی بودن و انقلابی ماندن و انقلابی زیستن است، یک انقلابی باید مدافع مستضعفان و محرومان چه در داخل کشور و چه در سایر نقاط جهان باشد. امروز مردم سوریه، عراق، لبنان، یمن و بحرین زیر بار ظلم هستند و یک انقلابی نمی‌تواند نسبت به این ظلم بی‌تفاوت باشد. انقلابی باید طرفدار و دادرس مستضعفان باشد و برای کمک به مظلومان تلاش و مجاهدت کندمگر نه اینست که پیلمبر رحمت فرمودند. من سمع رجلاً ینادی یا للمسلمین فلم یجبه فلیس بمسلم»: کسی که صدای شخصی را بشنود که فریاد دادرسی برآورده مسلمانان را به یاری می طلبد و جواب او را ندهد مسلمان نیست.

این کلام و فرمایش پیامبر اکرم(ص) گویای این است که دفاع از محرومان و مستضعفان و نیازمندان اعم از اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، و…یک تکلیف مسلمانی است و نشانه واقعی بودن مسلمانی هر شخص همین است که در راه کمک به سایر انسان ها و بر قراری عدالت وزودودن فساد وظلم سر از پا نشناسد و خود را وقف این امور کند.