به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل ازمهر، غلامرضا شریعتی پیش از ظهر امروز در مراسم رژه ارتش به مناسبت ۲۹ اردیبهشت روز ارتش اظهار کرد: ارتش قهرمان ایران مظهر ازخودگذشتگی و دلاورمردی های بسیار در طول انقلاب اسلامی ایران است که از این مرز و بوم همواره دفاع کرده اند. از ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره در تاریخ ایران و جهان با نیکی یاد می کنند؛ شاید برخی ارتش ها، بی اعتنایی به نظرات ملت و قانون یا اینکه جنایت انجام داده اند ولی ارتش ایران هیچ کدام از این موارد را ندارد.
شریعتی بیان کرد: در دوران دفاع مقدس، وحدت ارتش و سپاه به خوبی هویدا بوده و در این بین ارتش همواره با فداکاری و ایثار عمل و برای حفظ تمامیت ارضی کشور همواره کوشا بوده است. امروز نیروی هوایی، زمینی، دریایی و پدافند هوایی ارتش، بسیج و نیروی انتظامی مجموعه توانمندی برای حفظ کیان کشور تشکیل داده اند.
وی عنوان کرد: حرکات ایران برای دوری از تنش ها و برخوردها است ولی در عین حال باید قدرت بازدارندگی خود را افزایش دهیم؛ ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی مسلح کشور، ارزش های بی مثالی چون ایمان و اعتقاد به خداوند، داشتن فرماندهی کل قوا و عشق نیروها به ایشان و همچنین ارتباط ویژه آنها با ملت دارد که در کمتر ارتشی یافت می شود.
استاندار خوزستان بیان کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران در طول ۴۰ سال انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس در کنار سایر نیروهای مسلح همواره به تأکیدات مقام معظم رهبری و توصیه های امام راحل عمل کرده است.
وی با اشاره به اینکه مردم در کنار نیروهای مسلح احساس قدرت و آرامش دارند، گفت: امیدوارم با وحدت و اتحاد نیروهای مسلح و اجرای دستورات فرماندهی کل قوا، هر روز شاهد وحدت و اقتدار بیشتر نیروهای مسلح کشور باشیم.