به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از ایسنا، پرویز سعادتی،  با اشاره به نزدیکی دو موضوع «قنات و باغ» اظهار کرد: با هم نزدیک هستند، یک دفتر مشترک پایگاه باغ و قنات و همچنین بیابان لوت در یک دفتر مشترک در کاخ گلستان ایجاد شد.

او اظهار کرد: بعد از ثبت جهانی پرونده‌ی زنجیره‌ای ۹ باغ ایرانی،نخستین دفتر این پرونده‌ی جهانی با مدیریت علی مشهدی‌زاده برای حدود دو سال در کاشان برپا بود، از دوسال قبل نیز پرویز سعادتی به عنوان مدیر این پایگاه جهانی کارِ این پایگاه جهانی را در موزه‌ی ملی ایران ادامه داد، تا سرانجام در همایشی که با هدف هم‌اندیشی برای وضعیت باغ‌ها، قنات‌ها و بیابان لوت در کاخ گلستان برگزار شد، این دفتر به صورت مستقل راه‌اندازی شد.

«فرهاد عزیزی» مدیر امور پایگاه‌های جهانی نیز در این زمینه به ایسنا گفت: هر کدام از این دفاتر جهانی، که از امروز دفتری متمرکز با هدف تسریع برنامه‌های خود در کاخ گلستان دارند، یک دفتر محلی در بناهای جهانی شده در سطح استان‌ها نیز دارند.

«حسین راعی» مدیر پایگاه پرونده قنات ایرانی نیز اظهار کرد: انتظار می‌رود که با افتتاح این دفتر و براساس برنامه‌های مشخص پایش مداوم داشته باشیم و کارشناسان نیز در یک چارچوب تعیین شده اقدام به فعالیت کنند.

او همچنین به برنامه پنج ساله پایگاه باغ‌های جهانی، بیابان لوت و قنات ایرانی اشاره کرد و افزود: یک برنامه پنج ساله برای پایگاه باغ‌های جهانی، بیابان لوت و قنات ایرانی تدوین شده که لازم است هدف‌گذاری‌ها و اقداماتی که صورت می‌گیرد براساس این برنامه پنج ساله پیش برود.

وی ادامه داد: توجه به ظرفیت‌های درون‌زا، بالابردن ضریب ماندگاری آموزش و ایجاد انتفاع محلی و ملی، معرفی و جذب سرمایه‌های اجتماعی و حفاظت ایجابی از مهمترین سیاست‌های پایگاه‌ها با توجه به سیاست‌ها و استراتژی‌های مرکز میراث جهانی است.

انتهای پیام