به گزارش پایگاه خبری ربیع، سرهنگ “علی موالی” اظهارداشت: رمز یکبارمصرف One Time Password یا OTP، در مقابل رمز ثابت قرار دارد که به معنای کلمه رمزی است که فقط یکبار می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد که استفاده از این رمز تا حد زیادی جلوی برداشت از طریق فیشینگ را می‌توان گرفت.
وی تصریح کرد: این صفحات جعلی کاملاً شبیه صفحه‌های واقعی بانک‌ها طراحی می‌شود و حتی برای آن‌ها آدرس‌هایی که شبیه به پرداخت‌های حقیقی در سیستم بانکی است، طراحی می‌شود. کاربر فریب‌خورده در این صفحه جعلی همه مشخصات خود ازجمله رمز ثابت را وارد می‌کند اما درنهایت همه اطلاعات به‌ دست سارقان می‌افتد.
رئیس پلیس فتا استان قم ادامه داد: در حال حاضر خدمات رمز پویا توسط نرم‌افزار‌های رمز‌ساز ارائه می‌شود وهموطنان باید این نرم‌افزار‌ها را حتما از فروشگاه‌های معتبر دانلود کنند و یا از خود سایت بانک مربوطه دریافت کنند و به هیچ وجه از شبکه‌های اجتماعی یا پیام‌رسان‌ها نرم‌افزار‌ها را دریافت و نصب نکنند.
سرهنگ موالی تصریح کرد: شهروندان عزیز هوشیار باشند که برای فعال‌سازی رمز پویا نیازی به پرداخت هیچ وجهی نیست و اگر شهروندان برای فعال‌سازی رمزساز خود با مشکل مواجه شدند باید با پشتیبان بانک خود تماس بگیرند و موارد مشکوک و مجرمانه را با مراجعه به سایت پلیس فتا در بخش فوریت‌های سایبری گزارش کنند.