به گزارش پایگاه خبری ربیع، عبدالرزاق پاکزاد در بازدید از اماکن تولید شیرینی در زاهدان افزود: نظارتهای بهداشت محیطی در سطح استان سیستان وبلوچستان از برنامه های محوری بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان می باشد که در ماه مبارک رمضان این فعالیتها با حساسیت بیشتر و با اولویت نظارت بر طرز  تهیه و توزیع مواد غذایی وشیرینی  مانند شله، حلیم، زولبیا و بامیه،و…با استفاده از تجهیزات  نمونه برداری‌ سنجش میزان آلودگی صورت می گیرد .

وی ادامه داد: تعداد ۸۶ بازرس در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با انجام بازرسیها و نظارت و نمونه برداریهای مختلف تلاش می کنند مواد غذایی بصورت سالم تهیه ودراختیار شهروندان قرار گیرد .

مهندس پاکزاد توصیه کرد:هنگام خرید زلوبیا وبامیه توجه کنند که حالت خمیری وسوخته نباشد واثرات سوخته ناشی از پخت های قبلی بر روی محصول مشاهده نشود  و دارای رنگ روشن باشد .

وی خاطرنشان کرد: سامانه شکایات بهداشتی  ۱۹۰ پل ارتباطی بین مردم ومسئولین حوزه سلامت است شهروندان عزیز در صورت مشاهده هرگونه مشکل بهداشتی با این سامانه ارتباط بگیرند .