مظفر حاجیان

به گزارش پایگاه خبری ربیع، پنجم اردیبهشت، سالروز شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس است. در این حمله نظامی، شیطان بزرگ مفتضحانه‌ترین شکست تاریخی خود را تجربه کرد همچنانی که نوچه شرور منطقه‌ای او امروز طبل رسوایی ناتوانی‌اش کوبیده شده و بر اندام او و ارباب و حامی بی چون و چرایش لرزه افتاده است! شکست معجزه آسای آمریکا در طبس، حمله فیلداران ابرهه را به خانه کعبه در ذهن‌ها زنده کرد وامروز نیز سیل تهاجم دفاعی پهبادها بر آسمان منطقه و ورود به سرزمین غصبی صهیونها، بارقه امید حمایت الهی بر جهان را متجلی نمود. لشگریان ابرهه، همچون نیروهای متجاوز آمریکایی، از فراوانی قدرت و شوکت، تصور نمی‌کردند کسی بتواند مانع حمله آنها به خانه کعبه شود، ولی آن هنگام که به سوی کعبه هجوم آغاز کردند، به فرمان خداوند متعالی پرندگانی در آسمان ظاهر شدند و سنگ‌هایی که در منقار داشتند، بر سر فیل سواران فرود آوردند و بدین وسیله، کافران یکی پس از دیگری به هلاکت رسیدند. در پنجم اردیبهشت ۱۳۵۹ نیز دانه‌های ریز شن، به قدرت و فرمان الهی، دسیسه بزرگ آمریکا را در هم کوبید و طبل رسوایی ابرقدرت پوشالی جهان نواخته شد. دخالت نظامی آمریکا، کوششی برای رها سازی گروگان‌های آمریکایی بود که در جریان تسخیر لانه جاسوسی، به دست دانشجویان پیرو خط امام به دام افتاده بودند. این اقدامات آمریکا، به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی صورت می‌گرفت؛ انقلابی که ایران را از چنگال نفوذ آمریکاییان بیرون آورد. البته، طبیعی بود که آمریکای رانده شده از ایران، برای بازگرداندن آب رفته به جوی، دست به هر اقدامی بزند که انجام شبه کوتای نظامی در طبس، یکی از آنان بود

آمریکا برای دست یابی به منابع ایران، همواره کسانی را به رهبری ایران می‌رساند که غلام حلقه به گوش او بودند کاری که همچنان در کشورهایی انجام داده و در حال انجام است تا منابعشان را به یغما ببرد. پیروزی انقلاب اسلامی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، آن‌ها را در رسیدن به اهدافشان ناکام ساخت و بر آن داشت تا با اجرای عملیات بزرگی با نام دلتا، گروگان‌های خود را آزاد کنند که: و مکروا و مکروالله والله خیرالماکرین!

واقعه طبس و شکست آمریکا در روزها و سالهای اول انقلاب اسلامی، ضمن فراهم آوردن اتحاد و یکپارچگی بیشتر نیروهای انقلابی ایران، حقانیت انقلاب اسلامی را در جامعه بین المللی به اثبات رسانید. در جریان این حادثه، چهره دشمن واقعی انقلاب بیش از هر زمانی نمایان تر، و الهی بودن انقلاب نیز برای جهانیان روشن شد. در حقیقت، خداوند متعالی با توفان شن، پرده دیگری از چهره زشت حاکمان واشنگتن را برداشت و تجاوز آشکار و مغایر با قوانین و موازین بین المللی آنان را به نمایش گذاشت. همچنانی که در سالهای اخیر با عهد شکنی و تحریم‌های اقتصادی وخروج از برجام دنیا بیش از پیش این قلدر خودخواه را شناختند و امروز نیز با پا گذاشتن روی قوانین بین المللی و تروریست دانستن سپاه که نیروی نظامی رسمی و قانونی است و تحریم کامل نفتی ایران، چوب حراج دیگری بر آبروی نداشته خود زد و دنیا را متوجه زیاده خواهی امریکاییان نمود.

در پی شکست آمریکا در صحرای طبس، بار دیگر نظریه پیروزی فن آوری بر ایمان رد شده، بر حیثیت و اعتبار جهانی انقلاب اسلامی افزوده گردید. به دنبال تجاوز نافرجام کماندوهای آمریکا در طبس، حضرت امام خمینی؛ رهبر بزرگ‌ترین انقلاب ضد آمریکایی با صدور پیامی فرمودند: «اشتباه کارتر در آن است که گمان می‌کند با دست زدن به این مانورهای احمقانه، می‌تواند ملت ایران را که برای آزادی و استقلال خویش و برای اسلام عزیز از هیچ فداکاری روی گردان نیست، از راه خودش که راه خدا و انسانیت است، منصرف کند. کارتر نفهمیده با چه ملتی رو به روست و با چه مکتبی بازی می‌کند. ملت ما، ملت خون و مکتب جهاد است. حمله به ایران، حمله به تمام بلاد مسلمین است».

واقعه شکست آمریکا در طبس، آن قدر مهم و سرنوشت ساز بود که حتی مشهورترین چهره‌های سیاسی را در آمریکا وادار به اعتراف به شکست کرد. برای مثال، برژینسکی، مشاور امنیت ملی کارتر، احساس ناامیدی ملی را در آمریکا، از پیامدهای مهم شکست این کشور در طبس می‌داند و می‌گوید: «ماجرای مفتضح ایران، یکی از سه عامل مهم شکست کارتر بود و این ماجرا، احساس ناامیدی ملی را برانگیخت». ویلیام سولیوان، سفیر سابق آمریکا در تهران نیز از این واقعه، با عنوان دوران تحقیر ملی آمریکا یاد می‌کند و می‌نویسد: «روش سست و بی قید حکومت کارتر و اقدامات نامعقول او، به گروگان گیری اعضای سفارت آمریکا انجامید و دوران تحقیر ملی که در تاریخ آمریکا نظیر آن دیده نشده است، آغاز شد». یکی از خبرنگاران روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز می‌نویسد: «داغ شکستی که آمریکاییان در ایران خوردند، تا مدت‌ها آن‌ها را رها نخواهد کرد؛ به ویژه بدین دلیل که این شکست، ضربه دوباره‌ای به احساس آنهایی بود که شدیداً به فن آوری معتقدند و به آن ایمان دارند. از کار افتادن سه بالگرد در میان بادهای شنی بیابان، ضربه بسیار سنگینی بوده است». آری، درست گفته‌اند زیرا اکنون پس ازنزدیک به ۴ دهه آمریکا احساس حقارت و شکست در مقابل ملت ایران دارد و همچنان داغ آن شکست آنها را می‌سوزاند.

اهمیت واقعه طبس در این نبود که آمریکاییان برای نخستین بار آشکارا در داخل خاک ایران نیرو پیاده کردند؛ زیرا این واقعه، نمونه کوچکی از تجاوز آمریکایی‌ها را در کشورهای مختلف جهان نشان می‌دهد. اهمیت واقعه صحرای طبس، در این بود که وقتی نظامی مردمی و اسلامی مورد

عنایات باری تعالی باشد، حتی عواملی مانند ریگ‌ها و گرد و غبار بیابان هم می‌توانند ماشین جنگی قدرتمندترین کشور جهان را در هم بکوبد و منهدم سازد. از آن پس، تصمیمات و اقدامات خصمانه آمریکا و دشمنان انقلاب در پرتو عنایت خداوند بی ثمر می‌ماند و کاروان پر خروش انقلاب، همچنان با حضور توفنده ملت سرافراز در کنار رهبر دوراندیش و شجاع خود، به حرکت سرنوشت ساز و امیدبخشش ادامه می‌دهد. شکی نیست که آمریکا در توطئه تحریم همه جانبه ایران و جنگ رسانه‌ای و حمایت بی دریغ از اسرائیل و کمک به او در نسل کشی، چنان شکستی را تجربه کرده و خواهد کرد که تا سالها سرگیجه‌اش ادامه می‌یابد و داغش را بر دل خواهد داشت. اتحادی که امروز در مبارزه و مقابله با آمریکا بعلت اقدام ناشیانه‌اش ایجاد شده است کم نظیر و دشمن شکن است و حرکت او دقیقاً در راستای منافع ملت ایران قرار گرفته است و قرار خواهد داشت.

مظفر حاجیان