امیر نصیرزاده خبر داد

آمادگی نیروی هوایی ارتش برای مقابله با متعرضان به حرم اهل بیت
معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش گفت: این نیرو آمادگی دارد برای مقابله با متعرضان به حرم اهل بیت در هر نقطه‌ای از جهان به مقابله برخیزد.
به گزارش ربیع، امیر نصیرزاده معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش امروز در مراسم نمادین بیعت تاریخی کارکنان نیروی هوایی با امام‌خمینی(ره) در مدرسه علوی ضمن گرامیداشت ایام دهه فجر، گفت: ایام فجر یادآور روزهای خاطره‌انگیز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران است و بار دیگر حماسه‌آفرینی‌های مردان تاریخ‌ساز نیروی هوایی الهی در اذهان زنده گشت، مردانی که برای به ثمر نشستن درخت پربار انقلاب چه فداکاری‌ها، جانفشانی‌ها و از خودگذشتگی‌ها کردند.

وی افزود: بررسی و تحلیل چگونگی شکل‌گیری وقایع انقلاب به ویژه حضور کارکنان نیروی هوایی در محل اقامت امام عزیز و بیعت با ایشان و پیوستن به صفوف در هم تنیده انقلاب بیانگر این واقعیت است که تصمیم بیعت یک‌شبه اتخاذ نشده و باید ریشه‌های عمیق‌تری داشته باشد.
امیر نصیرزاده با اشاره به اوضاع منطقه خاورمیانه اظهار داشت: سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را در شرایطی سپری می‌کنیم که جهان اسلام به دلیل عملکرد جریان‌های افراطی و تکفیری تحت حمایت اربابان زر و زور و از خدابی‌خبران سرمست از نخوت و غرور یکی از سخت‌ترین دوران خود را پشت سر می‌گذارد و در این شرایط اسلام تکفیری و مجهول همان اسلامی که مطلوب ابرقدرت‌هاست با گرو گرفتن آبروی دین و دینداری به دنبال کسب منافع نامشروع و اهداف شیطانی خود با تحت سلطه قرار دادن ملل مستعضف جهان هستند.
وی در پایان تاکید کرد: نیروی هوایی ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های امام عظیم‌الشان و همچنین فرمانده کل قوا اعلا ممی‌دارد همگام با سایر قوای نیروی مسلح کشور ضمن آمادگی برای پاسخگویی به هر گونه تجاوز و تهدید دشمن خارجی در حراست از آسمان کشور در پهنه گسترده خود را متعهد می‌داند تا در صورت لزوم برای مقابله با متعرضان به حرم اهل بیت در هر نقطه‌ای از جهان به مقابله برخیزد.