به گزارش پایگاه خبری ربیع، سرپرست سازمان آرامستان های شهرداری سمنان گفت:  آرامستان ها یکی از نیازهای ضروری و اساسی برای جوامع محسوب می شود و امروزه با توسعه فضاهای شهری و افزایش جمعیت و به تبع آن افزایش مرگ و میر، تقاضا برای ایجاد کاربری های مرتبط با این فضا افزایش یافته است.

علیرضا جندقی افزود:  در این راستا توسعه آرامستانها و افزایش کیفیت خدمات آن بیش از پیش احساس می شود، لذا ایجاد فضاهای متمرکز تحت عنوان آرامستان و کارکرد چند محوری آن توانسته است آرامش را به شهروندان و شهر تزریق کند.

وی هدف از تشکیل سازمان و آغاز فعالیت آن را مدیریت عملکرد آرامستان ها، ارتقاء سیستمی، نظارت بر حسن انجام همه استاندارد های موجود مرتبط با امور آرامستان از قبیل متمرکز سازی و ایجاد ساختار اداری مناسب در امور پذیرش متوفیان، حمل اجساد، تغسیل، تکفین، تدفین در آرامستان های تحت مدیریت، ایجاد مراکز خدمات رفاهی، مذهبی آرامستان توسط بخش خصوصی، برنامه ریزی، بودجه ریزی و اجرای طرح های توسعه محور در راستای به روز رسانی خدمات و وظایف سازمانی است.

جندقی گفت: تعامل با سازمان های درون و برون سازمانی که وظایف مشترکی با سازمان دارند و همچنین تعامل با آرامستان های سایر شهر ها و تبادل تجربیات و دانش در حیطه وظایف سازمانی،تعامل با اتحادیه آرامستان های کشور در راستای ارتقاء روز افزون کیفیت خدمات از جمله فعالیت های سازمان آرامستان هاست که بر اساس اساسنامه ابلاغی شماره ۷۲۳۹ مورخ ۱۳۹۶/۳/۱ مشتمل بر ۸ فصل و ۲۸ ماده و ۱۰ تبصره از سوی سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور خدمات مربوط به این حوزه معرفی شد.

وی همچنین افزود: سازمان مدیریت آرامستان های شهرداری سمنان در راستای انجام رسالت خود همواره سعی در ارائه به موقع خدمات مطلوب به مراجعان خانواده‌های متوفی داشته و اقداماتی نیز تاکنون در جهت توسعه و بهسازی آرامستان ها و ارتقای سطح کیفی خدمات به شهروندان به انجام رسانده است که با آغاز به کار رسمی سازمان مدیریت آرامستان ها، این سازمان نیز به منظور گسترش و توسعه خدمات و تسکین خاطر مراجعین تمام توان خود را به کار گرفته است.

سه آرامستان زیر نظر شهرداری سمنان هستند که شامل بهشت یحیی(وادی السلام)، سنادره و آرامستان خیابان شهید احمدپناهی(عمرقدم) است که  دو آرامستان سنادره و احمدپناهی متروکه هستند و دفنی در انها صورت نمی گیرد.