به گزارش پایگاه خبری ربیع، مجید بوجارزاده اظهار داشت: در جوانرود و قصرشیرین کاملا گازرسانی انجام شده و مشکلاتمان به مرور برطرف می‌شود.

وی گفت: در ثلاث باباجانی منزل به منزل همکاران شبکه مشغول فعالیت هستند و در تلاش‌اند به همراه کارشناسان نظام مهندسی مشکل گاز رفع می‌‌شود.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران اظهار داشت: در شهر سرپل‌ذهاب میزان تخریب زیاد است و بسیاری عملک‌ها آسیب دیده و لوله‌ها جدا شده است که ما گاز را قطع کردیم.

بوجارزاده افزود: برای ایمنی مردم ناچار شدیم گاز را تا زمانی که شهر در ایمنی کامل و تکلیف مناطقی که آسیب جدی دیدند مجبوریم گاز را وصل نکنیم. ایمنی هموطنان مهمترین مسئله‌ای که مورد توجه ما است و باید به آن دقت داشته باشیم.

سخنگوی شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: قطعا عاجزانه درخواست می‌کنم هموطنان عزیز اقدام به دستکاری عملک و سیستم گاز نکنند نشتی احساس شد بلافاصله اطلاع بدهند و وقتی وارد منزل شدند مسیرهایی گاز را بررسی کنند.

انتهای پیام/تسنیم