به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس، حامد علیزاده در مصاحبه  با اشاره به لزوم برگزاری محافل انس با قرآن در استان‌ها و شهرستان‌های کشور اظهار کرد: باید تمامی نهادها به سمت برگزاری محافل انس با قرآن حرکت کنند و یک مسئول دغدغه مند پیدا شود که بتواند به شکل دستوری و محکم، به سازمان‌ها دستور دهد که برنامه‌های قرآنی را برگزار کنند.

قرآن در دستگاه‌های اجرایی مهجور است

دارنده مقام نخست مسابقات قرآن مالزی از مهجور ماندن قرآن در دستگاه‌های اجرایی کشور گلایه کرد و افزود:  قرآن در بین دستگاه‌های اجرایی مهجور شده است و این موضوع در چند سال اخیر نیز افزایش داشته و ما هرجایی که بتوانیم این را می‌گوییم و امیدواریم این مسئله رفع شود.

وی با انتقادی تند و صریح نسبت به بی‌توجهی و عدم دغدغه مندی مدیران به موضوع قرآن گفت: مدیر دغدغه مند قرآنی نداریم و اگر داریم در یک گوشه‌ای افتاده است که کاری نمی‌تواند بکند.

مطالبات جامعه قرآنی به چشم نمی‌آید

علیزاده عدم‌حمایت تریبون داران و رسانه‌های مهم از جامعه قرآنی را ازجمله مشکلات فعلی این قشر در کشور دانست و ادامه داد: مطالبه جامعه قرآنی از مدیران اکنون به چشم نمی‌آید زیرا جایی برای صحبت ندارند و تریبونی در اختیار ما نیست و رسانه‌های پربیننده به سمت ما نمی‌آیند زیرا در حالت خوش‌بینانه می‌گویم سخن ما به گوش مسئولان نرسیده است.

نگاه مردم به جامعه قرآنی مدرک‌گرایی است

وی در بخش دیگری از مصاحبه خود به آسیبی مهم در جامعه قرآنی و نگاه مردم اشاره کرد و گفت: یکی از آسیب‌های موجود در جامعه قرآنی این است که تا وقتی بین‌المللی نشوی، جایگاهی نداری یعنی ممکن است فردی قاری خوبی باشد اما مورداستفاده در محافل قرار نگیرد.

این قاری بین‌المللی در ریشه‌یابی این مشکل تصریح کرد: مردم ما مدرک گرا هستند و به عناوین قاریان برای استقبال نگاه می‌کنند.

بسته بودن جامعه قرآنی را قبول ندارم

وی همچنین در خصوص بسته بودن جامعه قرآنی و امکان سخت ورود افراد جدید به این جمع در کشور گفت: این‌که گفته می‌شود فضا افراد در جامعه قرآنی بسته و در دست چند نفر است درست نیست و این موضوع را قبول ندارم.

علیزاده همچنین درباره انتقاد و اعتراض برخی قاریان بر عدم مقام آوری در مسابقات استانی و برخی حواشی آن گفت: در مسابقات استانی، باید داورهای غیربومی آورده شود زیرا اگر پیشینه‌ای از تلاوت یک فرد در ذهن داور باشد، این در نمره مؤثر خواهد بود لذا باید داورانی که پیش‌تر به‌عنوان‌مثال مربی بوده، دیگر داور آن مسابقات نباشد.

وی افزود: به گوش من در استان‌های مختلف می‌رسد که عده‌ای می‌گویند ما هرچه تلاش می‌کنیم بازهم یکسری افراد خاص رتبه می‌آورند که دلیل آن آشنا بودن داوران هستند که درنهایت ممکن است این مورد حتی زدگی‌هایی نیز به وجود آورد.

باید برای علم قرآن هزینه شود

این قاری بین‌المللی و دارنده رتبه نخست مسابقات قرآن مالزی در سال ۹۶ همچنین پرده از مسائل دیگری نیز برداشت و تصریح کرد: مردم حاضر نیستند برای علم قرآن هزینه کنند و اگر این علم، علم پایه باشد جایگاه قرآن بهتر می‌شود یا اگر آموزش پرورش در ساعات کلاس قرآن و یا نحوه نمره دهی این درس تغییراتی به وجود آورد وضعیت بهتر خواهد شد.

خراسان شمالی جزو استان‌های قرآنی محسوب نمی‌شود

وی در انتها بابیان بر اینکه اکنون استان خراسان شمالی در میان استان‌های کشور جزو استان‌های قرآنی محسوب نمی‌شود بر لزوم ترویج و نشر فرهنگ قرآنی و همچنین ارتقا سطح قاریان و حافظان این استان تأکید کرد و گفت: اکنون خراسان شمالی، استان قرآنی نیست و باید مدیران و مسئولان استانی در این خصوص وارد شوند.

انتهای پیام/