به گزارش پایگاه خبری ربیع، مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی سال جاری خود خطاب به مسئولان با توجه به توانایی‌های گسترده جوانان تحصیل کرده کشور، تأکید کردند: «در مدیریت زمانی که جوان‌ها حضور داشته باشند، مدیریت، مدیریت با‌نشاط‌‌تری خواهد بود و توصیه‌ ما این است که در مدیریت‌های مختلف، جوان‌ها بیشتر مورد استفاده قرار بگیرند».

این اولین باری نیست که ایشان نسبت به لزوم جوانگرایی در انتخاب مسئولان  تاکید می کنند. اما ایشان علاوه بر تاکید لسانی در عمل نیز بر جوانگرایی اصرار دارند. باید گفت مقام معظم رهبری در جوانگرایی پیشگام بوده‌اند؛ ایشان در چند ماه گذشته حجت‌الاسلام شیخ محمد قمی و حجت‌الاسلام مصطفی رستمی،  دو مدیر ارشد جوان را  به ترتیب به ریاست سازمان تبلیغات اسلامی و نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها منصوب کردند و به تازگی هم حجت‌الاسلام شیخ محمدجواد حاج‌علی‌اکبری از طرف رهبر معظم انقلاب به عنوان امام جمعه موقت تهران منصوب شد. این‌ها نشان می‌دهد رهبر معظم انقلاب به سخنان خویش صادقانه نیز عمل می‌نمایند و این سبب اطمینان روزافزون مردم می‌گردد.

از سوی دیگر با اجرا شدن قانون منع به کارگیری بازنشستگان تصور بر این بود که فضای بسته اشتغال، دچار تحرک خواهد شد اما چنین نشد، متأسفانه به خاطر نظارت ضعیف یا رانت‌های اداری همچنان بازنشستگان مسیر را برای جوانان باز نکرده‌اند. درباره استخدامی اخیر یا به عبارتی ششمین استخدامی فراگیر باید گفت، استخدامی مذکور برای ۴۳۰۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد امااین آمار در برابر بیش از سه میلیون بیکار، بسیار ناچیز است.

همچنین تعداد نفرات برای هر پست اعلام شده یک نفر است که واقعاً نمی‌تواند تغییر چندانی در آمار بیکاران ایجاد کنند و از سوی سبب ناامیدی برای بیکاران خواهد بود. مسئولین باید برای اشتغال برنامه‌ای دقیق‌تر و پویاتر داشته باشند چرا که اکثر رشته‌های دانشگاهی حتی یک بار هم در استخدامی‌های اخیر اعلام نیاز نشده‌اند. باید توجه داشت که جوانگرایی می‌تواند سبب تسریع در پیشرفت و پویایی نظام شود.