به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از  فارس از البرز، علی درویش پور معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری البرز در نشستی با عوامل اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان به ظرفیت های متعدد استان البرز اشاره کرد و گفت: وجود زیبایی های کم نظیر، شرایط اقلیمی ممتاز، منابع آبی منحصر بفرد، رونق صنعت و خاک حاصلخیزش برجستگی های استان البرز است و ظرفیت های ارزشمندی در حوزه گردشگری در این استان وجود دارد که باید از این پتانسیل به خوبی استفاده شود.

معاون هماهنگی امورعمرانی استانداری البرز با اشاره به جذابیت های شهرستان های استان البرز گفت: طبیعت بکر و رودخانه های پرآب ساوجبلاغ و تک تک روستا‌ها و تپه‌های تاریخی این شهرستان که بیش از ۷ هزار سال قدمت دارد و یا شهرستان اشتهارد با دشت های بی نظیر که بهترین موقعیت را برای رصد ستارگان داراست باید به گردشگران معرفی شوند.

وی در ادامه در رابطه با جاذبه‌های  شهرستان نظرآباد گفت: این شهرستان منطقه ای سرشار از ذوق وهنر با سابقه ای ۹ هزار ساله از دوره ازبکی‌ها  باید مورد توجه سازمان میزاث فرهنگی قرار گیرد.

درویش پور تصریح کرد: وجود تمامی این ظرفیت‌های طبیعی بیانگر این است که ما می توانیم منطقه را به عنوان یک فرصت و قطب گردشگری با جاذبه های کم نظیر معرفی کنیم.
وی با اشاره به اینکه نوروز در طول ۳ هزار سال کمرنگ نشده واین نشان دهنده درون مایه غنی آن است، افزود: نوروز در میان قرون و اعصار کمرنگ نشده و به دلیل ریشه، غنا و درون مایه انسان دوستانه و طبیعت دوستانه آن از محبوب ترین آئین های بین المللی محسوب می‌شود که مرزها را درنوردیده و پیشگام طراوت، شادکامی و زندگی در میان کشورهای فارسی زبان است.

لزوم تقویت زیرساخت های حوزه گردشگری در استان البرز

وی با تاکید بر اینکه بخش مهم گردشگری زیر ساخت آن است، گفت: جریان سازی و هدایت ظرفیت‌ها برای بهره برداری مطلوب در جهت ایجاد اشتغال بسیار حائز اهمیت است که باید این اقدام را با برنامه ریزی دقیق دنبال کنیم.

درویش پور افزود: هرساله حدود ۳۰میلیون گردشگر از استان البرز گذر می‌کنند که باید به نوعی برنامه ریزی کنیم که گردشگران البرز را مقصد سفر خود بدانند و تنها به گذر از این استان زیبا و جاذب بسنده نکنند.

وی با اشاره به اینکه هر شهرستان به فراخور شرایط خود باید برنامه ویژه ای در حوزه گردشگری داشته باشد تا بتوانیم اقدامی اثر‌گذار در این حوزه انجام دهیم اظهار کرد: برای رونق صنعت گردشگری و نشاط اجتماعی لازم است شهرداری، ادارات کل میراث فرهنگی و ارشاد اسلامی پای کارباشند تا بتوانیم این ظرفیت بالقوه را بالفعل کرده و جریان سازی مناسب داشته باشیم و جایگاه واقعی البرز در حوزه گردشگری احیا شود.

معاون استاندار البرز در پایان ضمن تأکید بر برگزاری کارگروه ارتقاء سطح خدمات گردشگری، یادآور شد: توسعه گردشگری زمینه ساز رونق اقتصادی است از این رو استان البرز با چنین قابلیت‌هایی می‌تواند نبض تپنده گردشگری و بستر قابل اعتماد و اتکایی برای بخش خصوصی جهت سرمایه گذاری باشد.

انتهای پیام/ن/۱۱۰۲/ب/۳