به گزارش پایگاه خبری ربیع، عربستان کشوری است به دنبال نام اما به بیراهه می‌رود. عربستان ایران را رقیب و حتی دشمن خود می‌نامد و سیاست‌های خصمانه علیه ایران به کار برده است؛ حتی در برجام نیز از جمله کشورهای مخالف بوده است و خواستار اصلاح برجام شده با اینکه از دول امضاکننده نیست.
از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ در آمریکا، مقامات سعودی تلاش بسیاری کردند تا پروژه محدودسازی قدرت منطقه‌ای ایران را به سرانجام برسانند. به‌خصوص که از زمان اجرای توافق هسته‌ای تاکنون، ذهنیت سعودی‌ها بر این بوده که مزایای اقتصادی برجام در کنار آزاد شدن ظرفیت‌های استراتژیک ایران باعث شده تا تهران با دستان آزادتری فعالیت‌های خود را در سطح منطقه پیش ببرد.
عربستان مقصر اصلی ناکامی‌های خویش را ایران می‌داند. اما جای تعجب دارد کشوری که در کارنامه خود تزریق فکری و مالی به گروه‌های تروریستی و تجاوز به یمن را دارد نگران است، آن هم نگران صلح و امنیت جهانی!
نگرانی وی از جانب کشوری مثل ایران است که تا به حال حتی به فکر جنگ‌افروزی هم نبوده و از همان اول انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز را مطرح کرده است.
ایران برای دهمین بار از راستی‌آزمایی آژانس اتمی سربلند بیرون آمد.
عربستان فهمیده است که ایران پایبند به برجام بوده و هست و از سوی دیگر نمی‌تواند با فشار به آمریکا بحث موشکی را پیش ببرد بنابراین به فکر تأسیس نیروگاه هسته‌ای است. برای تأسیس نیروگاه هسته‌ای نیز وابسته به آمریکاست؛ اما شاید یکی از اهداف اصلی ولی پنهان عربستان سعودی از مجرای بهانه‌تراشی‌ها و اخیرا طرح موضوع اصلاح برجام، هسته‌ای شدن عربستان است دغدغه‌ای که هم ناشی از چالش‌های داخلی و هم منطقه‌ای به‌خصوص موضوع موازنه قدرت در برابر رقبای منطقه‌ای است.
در زمان ترامپ عربستان گستاخانه‌تر امیال خویش را دنبال می‌کند اما باید به کارنامه عربستان نیز توجه کرد، عربستان بازوی مالی و فکری طالبان، القاعده و داعش است، با هسته‌ای شدن عربستان باید منتظر هسته‌ای شدن گروه‌های تروریستی نیز باشیم.