به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل ازالمیادین، وزارت بهداشت یمن در ادامه این گزارش اعلام کرد که هفت تن از این قربانیان که ۲۴ ساعت گذشته در نتیجه ابتلا به وبا جان باخته اند، کودک بودند.
فروپاشی بخش بهداشت وخسارت های وارده به تاسیسات آب آشامیدنی وبهداشت عمومی در نتیجه حملات بی وقفه ائتلاف متجاوز سعودی، موجب شیوع بیماری های گوارشی شده که این موضوع زندگی میلیون ها یمنی را به خطر انداخته است.
گزارش سازمان های بهداشتی حکایت از آن دارد که یمن با بدترین نوع شیوع بیماری وبا روبروست، به نحوی که تا دسامبر ۲۰۱۷ (اذر/دی ۹۶)بیش از یک میلیون تن مشکوک به این بیماری شناسایی شدند.
براساس گزارش منابع بیمارستانی، ۱۳۳ هزار مورد ابتلا به بیماری وبا سال ۲۰۱۸ تایید شد وموج سوم شیوع این بیماری واگیردار از نیمه ژوئن(خرداد/تیر ) در سراسر یمن دیده می شود، موضوعی که اکنون وارد مرحله خطر شدید قرار گرفته است.
۵۶ مرکز درمان اسهال (DTC) در ۳۹ منطقه یمن در معرض خطر قرار دارند وسازمان های بشر دوستانه برای جلوگیری از شیوع گسترده وبا فعالیت دارند، به طوری که تنها در ماه آگوست(مرداد/شهریور ) ۴۰۰ هزار مبتلا به این بیماری در مناطقی که درصد شیوع آن به شدت بالا بوده است، واکسینه شدند.
لیز گراندی’ مسئول هماهنگ‌ کننده کمک‌های بشردوستانه سازمان ملل متحد در یمن نیز در گزارشی در این باره نوشت: خطر مرگ در یمن تنها به حملات روزانه محدود نمی شود، بلکه ابتلا به بیماری وبا و قحطی از دیگر عواملی است که در یمن قربانی می گیرد.
گراندی افزود: خانواده ها روزانه مرگ کودکانشان را به چشم می بینند، حتی برخی خانواده ها، به ناچار اعضای خود را برای نجات جان کودکانشان از مرگ حتمی می فروشند.
طبق این گزارش، میلیون ها یمنی هر دو روز، یک وعده غذا می خورند، ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تن دیگر اصلا اطلاعی از چگونگی تامین وعده غذایی بعدی خود ندارند، افزون بر آن که بسیاری از خانواده ها نیز هر هفته تنها دو وعده غذا می خورند.
با حمله همه جانبه ائتلاف سعودی به تاسیسات زیربنایی یمن به ویژه مراکز بهداشتی، زیرساخت های این کشور از میان رفته و همین امر شدت شیوع بیماری های واگیردار مانند وبا را وارد مرحله بحرانی کرده است.