زهرا نصیری

به گزارش پایگاه خبری ربیع،  دراین آئین که مدیر منطقه دو شهرداری اصفهان میزبانی آن را بر عهده داشت با اشاره به دومین برنامه «یاس مطهر» ویژه تجلیل از بانوان فرهیخته در این منطقه گفت: با توجه به استقبال خوبی که سال گذشته از این برنامه شد، بالغ بر ۱۰۰ نفر از بانوان فرهیخته به شهرداری معرفی شدند و امسال نیز دبیرخانه همایش با کمک معتمدان شهر، پایگاه‌های بسیج و مراکز فرهنگی، بانوان توانمند را برای تجلیل شناسایی کرد.

محمد صیرفی‌نژاد، افزود: در سال جاری نیز با همکاری بسیج و معتمدان ۲۰۰ نفر از بانوان فرهیخته در حوزه‌های علمی، فرهنگی، ورزشی، مادران بیش از دو شهید، همسران ایثارگر، برندگان المپیادهای علمی و فرهنگی و کارآفرینان برتر معرفی شدند.

وی تصریح کرد: با توجه به استقبال زیاد از این برنامه، انتخاب برای دبیرخانه همایش سخت شد، اما با همکاری پایگاه‌های فرهنگی، بسیج و فعالان عرصه اجتماعی، ۱۰۵ نفر از بانوان فرهیخته انتخاب و در این آئین از آنها تجلیل شد.

صیرفی‌نژاد هدف از برگزاری این برنامه را شناسایی بانوان توانمند منطقه و ارتباط مؤثر با آنها دانست و ادامه داد: امیدواریم بتوانیم از ظرفیت بانوان در برنامه‌های خود استفاده کنیم و نتیجه این همکاری ارائه خدمات بهتر و با کیفیت‌تر به شهروندان و بانوان فرهیخته و ارتقای سطح زندگی در منطقه دو باشد.

وی افزود: ارتباط با فرهیختگان، سبب تقویت ارتباط بین مدیریت شهری و شهروندان می‌شود و نتیجه این تعاملات، ارائه خدمات بهتر به شهروندان در حوزه‌های مختلف می‌شود.

توانمندسازی و کارآفرینی اصلی‌ترین عرصه برای برنامه‌ریزی در حوزه  زنان است

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اصفهان نیز گفت: در پی تقویت و پررنگ‌سازی جایگاه و نقش زنان در جامعه هستیم، براین اساس توانمند سازی بانوان شهر در عرصه مختلف اجتماعی و اقتصادی از اولویت‌های شهرداری است.

مجتبی شاهمرادی، با اشاره به برگزاری ۱۲۸ رویداد فرهنگی به مناسبت روز مادر در سطح شهر اصفهان گفت: برنامه طرح تخفیف «مهمان مامان» با استقبال بسیار خوبی روبه‌رو و تلاش شد تا مخاطب‌های مختلفی را به این برنامه‌ها جذب کنیم. برنامه تقدیر از مادران معلول، برنامه‌هایی ویژه تقویت رابطه بین مادر و فرزند و برگزاری آئین تجلیل از بانوان فرهیخته از عمده برنامه‌های فرهنگی سطح شهر بوده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی در چند محور ویژه بانوان و زنان در حال انجام است، گفت: برای سال آینده ارتقای سطح زیرساخت‌ها و فعالیت‌های ویژه در باغ‌های بانوان، ترغیب جوانان و نوجوانان به شادی و احداث باشگاه اختصاصی برای دختران را در دستور کار داشته است و در حال برنامه‌ریزی برای این رویدادها هستیم.

معاون فرهنگی شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه توانمندسازی و کارآفرینی اصلی‌ترین عرصه برای برنامه‌ریزی در حوزه زنان است، ادامه داد: یکی از اولویت‌های امروز آن است که دختران برای پذیرش نقش‌های آینده آماده‌تر از قبل باشند، دنیا تحولات ویژه‌ای را پشت سر می‌گذارد و باید برنامه‌ریزان و مدیران آینده توانمندتر باشند، به همین دلیل برنامه‌های خاصی در خانه جوان و مراکز تخصصی در حال برنامه‌ریزی و انجام است.

ضرورت احیای هویت زن موفق ایرانی

همچنین عضو هیئت رئیسه شورای شهر اصفهان در این آئین تجلیل گفت:ایفای نقش مادری حضرت زهرا (س) در کنار نقش‌آفرینی در ابعاد مختلف سیاسی و اجتماعی قابل تأمل است و این نقش یکی از الگوهای مؤثر برای بانوان جامعه ما است.

فرزانه کلاهدوزان،نشان دادن نقش زنان فرهیخته و موفقیت‌های آنها در جامعه و برگزاری چنین رویدادهایی را در بازسازی هویت از رفته مؤثر دانست و تاکید کرد: این برنامه‌ها و تقدیر از بانوان فرهیخته می‌تواند الگوسازی مناسبی برای دختران نوجوان و جوان امروز باشد، زیرا زنان در کنار ایفای نقش مادری، نقش اجتماعی خود را در کنار همه سختی‌ها و محدودیت‌ها به خوبی ایفا کرده‌اند و بسیار موفق بوده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه زنان توانسته‌اند در کنار توجه به ارزش‌ها و فضائل، نقش‌های مختلف خود را مدیریت کنند، گفت: زنان فرهیخته با تلاش خود فصل مشترک زندگی، خانواده و اجتماع را به خوبی طی کرده‌اند و این تلاش و نقش می‌تواند الگوی بسیار مناسبی برای احیای هویت زن موفق ایرانی باشد.

زهرا نصیری