مواد لازم برای تهیه کوکو پیتزایی

  • آرد سفید : ۱ پیمانه
  • آب : ¾ پیمانه
  • تخم مرغ : ۱ عدد
  • پنیر پیتزا : ½ پیمانه
  • سینه مرغ : ½ سینه
  • فلفل دلمه ای رنگی: ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر :۱ قاشق چایخوری
  • روغن مایع : ۶ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
  • زردچوبه و آویشن : به مقدار کافی

دستور پخت کوکو پیتزایی

در اولین مرحله برای درست کردن این کوکو خوشمزه باید سینه مرغ را با کمی آب، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه داخل قابلمه بگذارید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا به جوش بیاید و مرغ شما بپزد.

برای اینکه کاملاً بپزد تقریباً یک ساعت زمان نیاز دارید.

بعد از اینکه مرغ شما پخت می توانید آن را ریش ریش کنید و در گوشه ای بگذارید تا خنک شود و به دنبال ادامه مراحل پخت کوکو پیتزایی بروید.

تخم مرغ را با روغن ترکیب کنید تا یکدست شود و بعد کمی آویشن، نمک و فلفل سیاه را هم به آن اضافه کنید. حالا باید پنیر پیتزا را در کنار مرغ ریش شده و بقیه مواد اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید که یکنواخت و یکدست باشند. آرد را هم الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید و به موادی که از قبل تهیه کرده بودید اضافه کنید.

حالا باید فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن گرم شود و بعد یک ظرف مناسب فر را انتخاب کرده و داخل آن را با مقداری روغن چرب کنید و مایه کوکو را داخل آن پخش کنید تا در همه قسمت ها به صورت یکنواخت ضخامت یکدستی داشته باشد و روی آن را صاف کنید.

برای تزیین می توانید کمی فلفل دلمه ای رنگی که به صورت نگینی خرد شده بریزید و ۴۰ دقیقه ظرف حاوی مواد کوکو پیتزایی را داخل فر بگذارید تا کاملاً بپزد. بهتر است ظرفی که گود باشد استفاده نکنید چون زمان پخت را بالاتر می برد.

اگر خواستید تست کنید که کوکو پخته شده یا خیر بعد از نیم ساعت می توانید یک خلال دندان یا سیخ چوبی داخل آن فرو کنید. اگر مواد به آن نچسبید یعنی کوکو پخته و می‌توانید آن را از فر بیرون بیاورید و در ظرف دلخواه سرو کرده و در کنار سس و نان میل کنید.