دستور پخت “حلوای ساده” و خوشمزه مرحله به مرحله

کد مطلب : ۱۶۵۸۰تعداد نظرات : ۱۸ نظرزمان مطالعه : ۴ دقیقه
حلوا از جمله دسرهای ایرانی می باشد که به شکل های متفاوتی تزیین و سرو می شود و در زمان کوتاهی آماده سرو خواهد شد.

مواد لازم حلوا ی خوشمزه به روشی متفاوت

حلوای ساده از جمله دسر های قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که معمولا در مراسم های عزا به چشم می آیند ، اما این حلوا همانند شله زرد و فرنی از جمله دسر های ساده و به نامی هستند که ما ایرانی ها علاقه زیادی به سرو آن ها داریم.

حلوا همانند اکثر غذاها چندین  نوع مختلف دارد که از این انواع می توان به حلوای شیر و حلوای هویج نیز که طرفداران زیادی دارد اشاره کنیم ، در کل طرز تهیه حلوا دستوری آسان و روان می باشد که به همین دلیل برای اکثر بانوان پخت آن خوشایند می باشد.

مواد مورد نیاز برای حلوای ساده

طرز تهیه حلوای ساده را با معرفی مواد لازم و اندازه این مواد شروع میکنیم :

مواد لازم حلوا

مواد لازم برای حلوا ساده
مواد لازم مقدار لازم
آرد گندم ۲ پیمانه
شکر ۱/۵ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
گلاب ۱/۳ پیمانه
پودر هل به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
کره ۲۵گرم

طرز تهیه حلوای خوشمزه

یک حلوای ساده همراه چاشنی خوشمزگی نیاز دارد که مرحله به مرحله با دقت پیش برود تا طعم خوبی را در آخر کار داشته باشد پس همراه با شما کاربران آشپزخانه نمناک به سراغ طرز تهیه حلوای ساده خواهیم رفت :

مرحله اول :آب کردن شکر

برای درست کردن حلوا ابتدا باید شهد حلوا را درست کنیم و برای این کار شکر را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار میدهیم تا شکر در اثر گرما آب شود.

شکر آب شده

بعد از اینکه شکر را هم زدید و در آب حل شد در مرحله آخر گلاب ، پودر هل و زعفران آسیاب شده را نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم و بعد از روی حرارت بر میداریم تا عطر گلاب در اثر حرارت از بین نرود.

شهد حلوای ساده

مرحله دوم :آرد حلوا

الک کردن آرد حلوا

در مرحله بعد آرد را با یک صافی ریز ۲ الی ۳ بار الک میکنیم تا آرد سبک شود و هنگام پخت گلوله گلوله نشود و سپس در یک تابه مناسب آرد را می ریزیم.

آرد حلوا

تفت دادن آرد

با حرارت ملایم رو به بالا تفت میدهیم تا خامی آرد گرفته شود و رنگ کرمی را به خود بگیرد.

نکته :(دقت داشته باشید که آرد باید مدام هم زده شود تا نسوزد)

آرد کرمی رنگ

مرحله سوم :اضافه کردن روغن و کره

سپس روغن و کره را در ظرفی دیگر داغ میکنیم و کم کم به آرد اضافه می کنیم.

آرد حلوای ساده

به خوبی روغن و آرد را هم می زنیم تا یکدست شود و رنگی طلایی به خود بگیرد.

خمیر حلوا

روی حرارت مدام مواد را هم میزنیم تا به رنگ دلخواه در بیاید و هر چقد بیشتر روی حرارت هم بزنیم حلوا تیره تر و قهوه ای تر میشود.

هم زدن حلوا

مرحله چهارم :اضافه کردن شهد حلوا

بعد از اینکه رنگ دلخواه حلوا را بدست آوردید شعله را کم کنید و شهد مخلوط شده را در چند مرحله کم کم به حلوا اضافه کنید.

شهد حلوا

دقت کنید هنگام اضافه کردن شهد باید حلوا را مدام و سریع هم بزنید تا شهد کاملا به خورد حلوا برود و در وسط تابه جمع شود.

از دو طرف دسته های تابه را گرفته و مدام به چپ و راست تکان دهید تا مواد از کناره ها به وسط تابه بیاید و حالت خمیری به خود بگیرد.

مرحله آخر :تزیین حلوا آماده شده

حلوای آماده شده را تا وقتی که داغ است در ظرف مورد نظر بریزید و با خلال پسته ، خلال بادام ، پودر نارگیل تزیین کنید.

حلوا