فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت: خدمات مرکز مشاوره و مددکاری کلانتری ها توانسته است تاثیر قابل تاًملی برپیشگیری از بروز و شیوع این آسیب ها داشته باشد .
به گزارش ربیع به نقل از ایمنا، حسن یاردوستی گفت : با تلاش کارشناسان مشاوره و مددکاری کلانتری های کلانشهر اصفهان، ۷۱درصد پرونده های ارجاعی به دوایر مشاوره به مصالحه ختم شده است.
وی اظهار کرد: با تلاش موثر کارشناسان مشاوره کلانتری های اصفهان ، طی شهریور ماه امسال تعداد ۸۵۴ فقره پرونده به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری های این کلانشهر ارجاع شد که تعداد ۶۰۷ پرونده از پرونده های ارجاع شده به مصالحه ختم شد و ۳۸۳ نفر به صورت حضوری از خدمات مشاوره ای کارشناسان بهره بردند.
یاردوستی با اشاره به نقش مشاوران فعال پلیس در کاهش آسیب های اجتماعی بیان کرد: با توجه به تنوع و همه گیری آسیب ها خصوصاً در قشر جوان و نوجوان، خدمات مرکز مشاوره و مددکاری کلانتری ها توانسته است تاثیر قابل تاملی برپیشگیری از بروز و شیوع این آسیب ها داشته باشد .
فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان در ادامه با اشاره به نقش مراکز مشاوره در پیشگیری از آسیب های اجتماعی افزود: یک واحد مشاوره قوی و توانمند می تواند نقش بسیار ارزنده ای در پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کاهش بار قضائی داشته باشد.
سرهنگ یاردوستی در پایان با اشاره به مصالحه ۷۱درصدی پرونده های ارجاعی به واحدهای مشاوره مستقر در کلانتری ها گفت: نزاع و درگیری و مشکلات خانوادگی بیشترین حجم پرونده ها را به خود اختصاص داده است.
رئیس پلیس مرکز استان در پایان اظهار داشت: مرکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی مستقر در کلانتری ها در جهت حفظ و تامین بهداشت روانی و ایجاد زمینه های رشد همه جانبه اعضای خانواده و در راستای نگرش جامعه محوری پلیس، با بکارگیری کارشناسان مجرب و متخصص توانسته است در جهت پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی خانواده ها و ارتقاء سطح بهداشت وسلامت روانی افراد بسیار موفق عمل کند