مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان از اسکان اضطراری ۳۹۱ مسافر در راه مانده با توجه به برف و کولاک در مناطق غربی و جنوبی استان اصفهان خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری ربیع از اصفهان، محمد مومنی با اشاره به شروع بارش برف از روز پنجشنبه در استان اصفهان، اظهار داشت: با توجه به بارش سنگین برف و کولاک در جادههای استان اصفهان در ۴۸ ساعت گذشته ۳۹۱ نفر مسافر در راه مانده توسط نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان اسکان داده شدند.
وی افزود: مناطق غربی و جنوبی استان اصفهان در ۲ روز گذشته شاهد بارش سنگین برف بوده است که در این ۲ روز ۶۴ مورد حادثه توسط نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر امدادرسانی شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان با اشاره به حوادث رخ داده در هفته گذشته که توسط نیروهای امداد و نجات امدادرسانی شده است، اظهار داشت: در نقاط مختلف استان اصفهان در مجموع ۸۵۵ نفر توسط نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر امدادرسانی شدند که بیشترین حوادث مربوط به حوادث جادهای با ۳۱ مورد و ۶ مورد برف و کولاک، ۲ مورد حادثه صنعتی و ۱۲ مورد حادثه شهری و آبگرفتگی بوده است.
وی افزود: حوادث اخیر توسط ۹۵ تیم امدادی شامل ۲۶۵ نفر نجاتگر و امدادگر با تهجیزات کامل امدادرسانی شده است.