آذربایجان شرقی » استانها » تولیدی » خبر پوششی » ماهان فلاح
کد خبر : 428583
چهارشنبه - 21 شهریور 1397 - 15:40
سرپرست معاونت گردشگری آذربایجان شرقی:

صنعت تـوریسم سهم بیشتری از اقتصاد جهان را به خود اختصاص می دهد

سرپرست معاونت گردشگری آذربایجان شرقی، برگزاری و برندسازی رویدادهای فرهنگی در سراسر استان را یکی از عوامل اصلی در جذب گردشگر دانست.

صنعت تـوریسم سهم بیشتری از اقتصاد جهان را به خود اختصاص می دهد

 به گزارش پایگاه خبری ربیع، سرپرست معاونت گردشگری آذربایجان شرقی، برگزاری و برندسازی رویدادهای فرهنگی در سراسر استان را یکی از عوامل اصلی در جذب گردشگر دانست.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز، فرشاد رستمی با بیان اینکه توسعه گردشگری یک ضرورت اقتصادی برای هر کشور است، اظهار کرد: هر کشور به تناسب پیشینه و ظرفیت های بالقوه و بالفعلش سعی در حضور در این عرصه رقابت جهانی دارد، چراکه صنعت تـوریسم لحظه به لحظه سهم بیشتری از اقتصاد جهان را به خود اختصاص می دهد، به طوریکه عمده کشورها، تلاش برای جذب گردشگر بـه عنوان یکی از منابع درآمد سرشار ارزی را در دستور کار خود قرار داده اند.

رستمی افزود: پشتوانه های فرهنگی، تاریخی، مذهبی و طبیعی هر منطقه، به صورت بالقوه زیرساختی بـرای حضور در میدان رقابت جهانی گردشگری است و در این میان، تنوع اقلیمی، طبیعی، میراث فرهنگی و تـاریخی شگفت انگیز و کم نظیر آذربایجان، راه برای ارتقا صنعت گردشگری هموارتر کرده است.

وی ادامه داد: آذربایجان شرقی با دارا بودن ظرفیت‌های طبیعی، تاریخی و تنوع آداب و رسوم در شهرها و روستاهای خود از جلوه های نابی برخوردار است، از اینرو اداره کل میراث فرهنگی استان در راستای بهره مندی  و استفاده از ظرفیت های گردشگری شهری و روستایی خود با تدوین برنامه هایی گسترده اعم از برگزاری جشنواره ها و نمایشگاه های متنوع، در صدد معرفی هر چه بیشتر جاذبه ها و ظرفیت های گردشگری استان به شهروندان و گردشگران است.

سرپرست معاونت گردشگری آذربایجان شرقی، جشنواره های متنوع شهرستانی را عامل کلیدی برای جذب گردشگران به استان در تابستان سال جاری عنوان کرد و گفت: تابستان امسال شاهد برگزاری نخستین جشنواره های آلبالو در شهرستان تسوج، فطیر سنتی بستان آباد همراه با آیین رونمایی از ثبت ملی این فطیر، غذا و هنر آشپزی در تبریز و دوشاب (شیره انگور) در شهرستان لیلان بودیم.

 وی ادامه داد: همچنین در سه ماهه دوم سال جاری با برگزاری دو شب فرهنگی تبریز ۲۰۱۸ در جشنواره چارسوق پایتخت، جشنواره آیین های بومی و محلی روستای “دیبکلو هریس”، رویداد فرهنگی و هنری کاروانسرای یام در راستای معرفی آداب و رسوم و فرهنگ غنی و اصیل آذربایجان بودیم.

رستمی، برگزاری جشنواره های “گل محمدی” روستای عنصرود شهرستان اسکو، “عسل و لبنیات” سراب، “کباب بناب”، “زغال اخته کلیبر”، “سماق هوراند” و “ورنی اهر” برای چندمین سال متمادی را از دیگر رویدادهای برگزار شده در تابستان سال جاری برشمرد و گفت: خوشحالیم که با اقدامات صورت گرفته، برخی از این رویدادها امروز به برند ملی تبدیل شده اند، به گونهای که با برگزاری آنها شاهد حضور گسترده گردشگران در منطقه هستیم.

سرپرست معاونت گردشگری آذربایجان شرقی گفت: در کنار برگزاری جشنواره¬ها در ۶ ماهه نخست سال جاری در راستای معرفی و تقویت ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی استان، با برگزاری نمایشگاه بین المللی صنایع دستی تبریز ۲۰۱۸ و نیز شرکت در نمایشگاه های «سرمایه¬گذاری و شهر گردشگر تهران»، «صنایع دستی تهران» و «صنایع دستی همدان» حضور گسترده¬ای در رویدادهای نمایشگاهی ملی و بین المللی داشته ایم.

وی افزود: در راستای معرفی جاذبه های گردشگری و فرهنگی منطقه در قالب تولید برنامه های تلویزیونی، میزبان چندین تیم مستندساز برای تولید برنامه بوده¬ایم.

رستمی در پایان با بیان اینکه تهیه کتابچه های گردشگری شهرستان های آذربایجان شرقی در راستای تقویت ظرفیت های گردشگری در تمام نقاط استان صورت گرفت، ادامه داد: با توجه به اینکه تمام نقاط آذربایجان شرقی از جاذبه های متنوع گردشگری برخوردار است، لذا اهداف رویداد ۲۰۱۸ به صورت استانی تبیین شده تا تمام استان از این ظرفیت ویژه برخوردار باشند، در همین راستا با مشارکت تیم تخصصی، خوشبختانه گردآوری اطلاعات جاذبه های گردشگری شهرستان ها در دستور کار قرار گرفت و به صورت کتابچه های مجزا در دو زبان فارسی و انگلیسی به چاپ رسید که در اختیار گردشگران قرار گرفته است.