زهرا نصیری-به گزارش ربیع به نقل از روزنامه کیمیای وطن ، شرکت مخابرات استان اصفهان؛ آماده همکاری با شهرداری درخصوص توسعه فیبر نوری درسطح شهر اصفهان است و در این راستا می‌تواند ارائه خدمات را درقالب تقسیط نیز ارائه دهد.مدیرعامل شرکت مخابرات استان اصفهان در جمع خبرنگاران از مهمترین طرح های خدماتی این شرکت که درهفته دولت در اختیار شهروندان اصفهانی قرار گرفته است سخن گفت و به این مساله اشاره داشت که توسعه فیبرنوری یکی از شاخص‌های توسعه کشورهاست و ضروری است فیبرنوری به عنوان یکی از الزمات برای صدور پروانه ساختمان محسوب شود.

حسین کشایی ؛ازآماده بودن این شرکت برای  توسعه فیبرنوری در همه خیابان‌های استان اصفهان  خبرداد و افزود: در حال حاضر فیبر نوری که در خیابان‌های اصفهان راه‌اندازی شده امکان خدمت رسانی به عمق ۵۰ متری را دارد، در این زمینه توسعه این سیستم تا عمق بیشتر مستلزم مطالبه شهروندان خواهد بود.

فیبر نوری پایه ارتباطات جهانی

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر همه ارتباطات جهانی بر پایه فیبر نوری است، افزود: باید توجه داشته باشیم که طی چند سال آینده دیگر میزان پوشش اینترنت شاخص توسعه نیست و در این زمینه باید نسبت به افزایش سرعت انتقال داده‌ها توجه داشته باشیم.

مدیرعامل مخابرات استان اصفهان، به همکاری خوب شهرداری اصفهان در اجرای فیبر نوری اشاره کرد و افزود: باید توجه داشته باشیم که توسعه فیبرنوری یکی از شاخص‌های توسعه کشورهاست و از این رو ضروری است که فیبرنوری به عنوان یکی از الزمات برای صدور پروانه ساختمان محسوب شود.

کشایی همچنین در ادامه با اشاره به مزیت‌های به کارگیری فیبرنوری در ارتباط‌های مخابراتی نیز بیان داشت: امروزه ۵۰ درصد از ارتباطات مخابراتی و اینترنتی مردم در منزل، ۳۵ درصد در محل کار، ۱۱درصد در خارج از منزل و چهار درصد در حین حرکت انجام می‌شود لذا توسعه پهنای باند در منازل و شرکت‌ها بیشتر نیاز مردم یعنی ۸۵ درصد را پاسخ می‌دهد.

وی سرعت فیبرنوری را ۲۵۰ هزار برابر ارتباطات بی‌سیمی اعلام کرد و بیان داشت: انتقال اطلاعات نیز در فیبر نوری ۶۹ هزار برابر بیشتر از ارتباطات بی سیمی است.

اجرای فیبرنوری تا درب منازل اصفهانی ها

وی درادامه بهره برداری از طرح «طوبا» اجرای فیبرنوری تا درب منازل اصفهانی ها را یکی دیگر از اقدامات شاخص شرکت مخابرات استان اصفهان  دانست واظهارداشت: این طرح برای نخستین بار در کشور و در خیابان‌های چهارباغ بالا، توحید و آمادگاه  با ظرفیت حدود ۱۵ هزار پورت ، با هزینه یکهزار و ۳۵۰ میلیارد ریال راه اندازی شده است.

کشایی بااشاره به اینکه در مرحله دوم نیز این طرح در خیابان های شهید قندی و شمس آبادی اصفهان اجرا می شود گفت:طرح اجرای فیبرنوری تا درب منزل در مناطق مستعد و متقاضی پهنای باند، مجتمع های مسکونی دارای بیش از ۲۰ واحد در سراسر شهر که حداقل نیمی از سکنه آن متقاضی باشند، شهرک های صنعتی و ساختمان های اداری و تجاری بدون دریافت هزینه برای آنها انجام می‌شود.

وی طرح طوبا را یکی از طرح های افتتاح شده مخابرات استان در هفته دولت امسال خواند و افزود: در این هفته در مجموع ۷۳۴ طرح با اعتبار ۴۲۸ میلیارد ریال افتتاح شد.از جمله این طرح ها می توان به تاسیس و توسعه ظرفیت سوئیچ مراکز تلفن، توسعه کافوی نوری و طرح های شبکه تلفن همراه و سایت بی تی اس(BTS)، دیتا و اینترنت پر سرعت، ارتباط بین مراکز مخابراتی، ارتباطات فیبرنوری و شبکه کابل اشاره کرد.

افتتاح شش هزار طرح مخابراتی در۴سال

کشایی یادآور شد: از هفته دولت سال ۹۲ تا هفته دولت ۹۵ در مجموع نزدیک شش هزار طرح مخابراتی با اعتبار چهار هزار و ۴۱۶ میلیارد ریال بهره برداری شده است.

مدیرعامل مخابرات اصفهان، تعداد مشترکان تلفن ثابت استان را دو میلیون و ۴۱۰ هزار مشترک با ضریب نفوذ ۴۶.۴۳ درصد اعلام و اظهار کرد: مشترکان تلفن ثابت اصفهان حدود ۸ درصد مشترکان کل کشور را دربرمی گیرند.

وی بااشاره به اینکه ضریب نفوذ تلفن ثابت در کشور ۳۸ درصد و در کلانشهر اصفهان ۵۲.۵۱ درصد است افزود: ضریب نفوذ تلفن همراه اپُراتور همراه اول در کشور ۸۰ درصد است.

کشایی با اشاره به چهار میلیون و ۶۵۷ هزار مشترک دائمی و اعتباری تلفن همراه اپُراتور همراه اول در استان با ضریب نفوذ ۹۰ درصد افزود: این مشترکان حدود ۷.۴ درصد کل مشترکان کشور را شامل می شوند.

وی تعداد مشترکان اینترنت پُرسرعت(ADSL)در استان اصفهان را حدود ۷۰۰ هزار مشترک اعلام و تصریح کرد: از این تعداد حدود ۵۰۶ هزار، مشترک شرکت مخابرات اصفهان هستند.این درحالی است که تعداد کل مشترکان اینترنت پُرسرعت مخابرات در کشور حدود چهار میلیون و ۵۳۲ هزار مشترک است.

اصفهانی ها بیشترین مصرف کننده اینرنت پرسرعت

کشایی به این موضوع تاکید کرد که حدود ۵۸ درصد از مشترکان اینترنت پُرسرعت استان در کلانشهر اصفهان هستند واشاره به این مطلب داشت که در آینده نزدیک دیگر وجود اینترنت مبنای توسعه یافتگی جوامع جهان نخواهد بود و اضافه کرد: در عصر پیش رو مبنای توسعه یافتگی کشورها میزان دسترسی آنها به پورت های پر سرعت به منظور بهره گیری از (IPIV) ها و (IP media) ها و مالتی مدیاها خواهد بود؛ در آینده شبکه های سلامت، دولت و مراودات علمی بین دانشگاهی و استاد و دانشجو تنها از طریق اینترنت های پر سرعت میسر خواهد شد و اینترنت های ADSL کارایی امروز خود را از دست خواهند داد.

وی درباره راهکار شرکت مخابرات استان اصفهان برای بهره مندی هر چه بیشتر مردم از (FTTH) با توجه به هزینه های نصب  بالای آنها تصریح کرد: شرکت مخابرات در شروع این طرح برای مقابله با فشار هزینه های سنگین استفاده از فیبرهای نوری بسته کاملی از خدمات (FTTH) را در اختیار مشتریان خود قرار می دهد؛ این بسته شامل یک خط تلفن ثابت به ارزش ۲۰۰ هزار تومان، ۵۰ گیگ ترافیک اینترنت به همراه استفاده رایگان از سرویس های ارزش افزوده (سرویس های نیکو) و یک مودم ویژه خطوط فیبر نوری با ارزشی معادل ۵۹۹ هزار تومان است. مودم ارائه شده در این بسته امکان استفاده از دو خط به طور هم زمان را ممکن می کند.

خرید تلفن ثابت تا قبل مرداد۵۳هزارتومان

وی همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار کیمیای وطن در باره افزایش تعرفه ثبت نام تلفن ثابت که از ابتدای مرداد امسال از ۵۳۰ هزار به دو میلیون ریال افزایش یافت و برخی مشترکین در این باره دچار مشکلاتی درپرداخت قیمت فعلی با قبلی هستند گفت : اگر فردی قبل از یکم مرداد امسال ثبت نام و مبلغ ۵۳۰ هزار ریال را واریز کرده باشد همین تعرفه برای او حساب خواهد شد .

وی همچنین با اشاره به اجرای طرح های مخابراتی در مناطق گردشگری بویژه غرب استان تاکید کرد: تلاش می کنیم تا پایان امسال این منطقه از پوشش خوبی از خدمات مخابرات و اینترنتی برخوردار شود.

به روز رسانیتجهیزات قدیمی و سوئیچینگ تلفن همراه در اصفهان

در ادامه این نشست نیزمعاون ارتباطات سیار شرکت مخابرات استان اصفهان گفت: امسال تحول بزرگی در زمینه شبکه تلفن همراه در استان اتفاق می افتد که شامل به روز رسانی همه تجهیزات قدیمی و سوئیچینگ تلفن همراه است.

مهران قدوسی با اشاره به اجرای طرح مرحله هفتم شبکه تلفن همراه اول در استان افزود: با اجرای این طرح و به روز رسانی تجهیزات، توسعه قابل توجهی در شبکه نسل سوم و چهارم ایجاد می شود.

وی اظهار کرد: نسل سوم تلفن همراه اکنون در ۴۵ شهر و نسل چهارم در پنج شهر استان ارائه می شود که با اجرای این طرح ها نسل سوم در همه شهرهای استان شامل ۱۰۶ شهر و نسل چهارم در ۵۰ شهر ارائه خواهد شد.

قدوسی، برخی اختلال های پیش آمده در شبکه تلفن همراه استان در روزهای اخیر را بدلیل اجرای طرح های توسعه ای عنوان کرد.

کسب رتبه نخست مخابرات اصفهان درخدمات تلفن ثابت و اینترنت

همچنین معاون تجاری شرکت مخابرات استان اصفهان در این نشست با اشاره به کسب رتبه نخست ارائه خدمات تلفن ثابت و اینترنت این شرکت در میان استان ها گفت: اکنون ۲۰ سرویس خدماتی بر روی شبکه تلفن ثابت استان ارائه می شود.

ناصر مشایخی، با اشاره به کاهش قیمت اینترنت ارائه شده از سوی مخابرات افزود: اکنون هیچ محدودیت سرعتی برای ارائه اینترنت به کاربران وجود ندارد.

وی همچنین با اشاره به اجرای طرح هایی مانند ‘انارستان’ در اصفهان، اظهار کرد: در این طرح سیم کارت هایی به نوجوانان ارائه می شود که از طریق آن امکان دسترسی رایگان به پایگاه های اطلاعاتی علمی و کتابخانه های دیجیتالی فراهم شده است.

وی همچنین در رابطه با ارائه خدماتی که توسط مرکز۹۹۹۰ در اصفهان انجام می شود گفت: این مرکز زیر ساخت موبایلی پیشرفته‌ای دارد و از لحاظ ایمنی بسیار محافظت و دسترسی به آن وجود ندارد ودر سه استان کرمان،یزد و چهار محال خدمت رسانی انجام می دهد.