به گزارش ربیع به نقل از روزنامه کیمیای وطن ؛ درآستانه هفته دولت، مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان به همراه مسئولان حوزه روابط عمومی این شرکت با مدیر مسئول روزنامه کیمیای وطن و هیئت تحریریه این روزنامه دیدار کرد و درباره آخرین فعالیتهای صورتگرفته در این شرکت با خبرنگار کیمیای وطن سخن گفت.
در این دیدار مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان از پیگیری و درج اخبار این شرکت در روزنامه کیمیای وطن و پایگاه خبری ربیع قدردانی کرد و بر این مسئله تأکید داشت که جایگاه رسانههای استان اصفهان باید به درستی دیده شود و در این زمینه نیاز است که هم رسانهها و هم دستگاههای مختلف برای رشد و بالندگی محتوا
و اخبار در مطبوعات و رسانههای الکترونیکی کمر همت ببندند.
محمدعلی اکبری در ادامه صحبتهای خود در پاسخ به پرسش خبرنگار کیمیای وطن در رابطه با استفاده مشترکین از پنلهای خورشیدی برای تولید برق گفت: پنلهای خورشیدی در شهرستان اصفهان در حال حاضر به صورت پایلوت تنها در مدارس، مساجد و ادارات دولتی و به صورت محدود در برخی منازل نصب شده است که در این زمینه وزارت نیرو خرید انرژی را با اعداد بسیار بالا ارائه کرده است .در این راستا کسانی که سرمایهگذاری خوبی داشته باشند برای تشویق از آنها خرید ۵ ساله برق را داریم تا پیشپرداختی برای تولیدکنندگان
باشد.
وی تصریح کرد: دوره بازگشت سرمایه خرید و نصب پنلهای خورشیدی حدود ۱۰ سال است؛ یک کنتور ۲۵ آمپر و ۵ کیلووات، یک میلیون و ۲۵۰ هزار تومان هزینه دارد؛ در صورتی که همین میزان کیلووات با پنلهای خورشیدی حدود ۵۰ میلیون تومان هزینه دربر خواهد داشت که البته ۵۰ درصد آن را شرکت توانیر پرداخت خواهد کرد.
وی تأکید کرد: هر چقدر میزان مزارع خورشیدی بزرگتر باشد، توجیه اقتصادی بیشتری برای سرمایهگذار دارد؛ به همین جهت شرکت توزیع برق برای سرمایهگذاران تسهیلات ویژه یارانهای را درنظر گرفته است.
وی با اشاره به اینکه امسال در اصفهان رشد ۵ درصدی پیک برق نسبت به سال گذشته را شاهد بودیم، ادامه داد: پیک بار مصرف در کلانشهر اصفهان در روز و بین ساعات ۱۱ تا ۱۵ بود.
وی با بیان اینکه امسال رونق صنایع باعث شد که شاهد رشد برق در اصفهان باشیم، بیان داشت: باید در نظر داشته باشیم که سالانه نیز حدود ۶ هزار مشترک جدید به این امور اضافه میشود. امسال در بخش تجاری نیز ۱۶ هزار اطلاعیه به واحدهای سطح شهر ارسال کردهایم که باید لامپهای پرمصرف خود را به لامپهای کممصرف یا LED تغییر دهند که در این زمینه اتحادیهها و اصناف نیز با ما در ارتباط هستند.
علی اکبری گفت: برای بخش اداری نیز طی برآوردها مشخص شده که ۶۰۰ ساختمان اداری در کلانشهر اصفهان وجود دارد که ۱۲۰ ساختمان ستادهای مرکزی ادارات محسوب میشوند و راهکارهای سه گانه کاهش مصرف برق را به این ۱۲۰ ساختمان اصلی به صورت کامل ارائه دادیم.
وی افزود: در بخش کشاورزی نیز چنانچه کشاورزان در ۴ ساعت اوج مصرف، یعنی از ساعت ۷ بعدازظهر تا ساعت ۱۱ شب، پمپ آب خود
را خاموش کنند، ۲۰ ساعت بقیه برای آنها رایگان در نظر گرفته
میشود.
وی در رابطه با برنامههای این شرکت در سال جاری گفت: کاهش خاموشیها، ایجاد اتاق کنترل هوشمند، فرمانهای قطع و وصل خودکار را به گونهای که کمترین قطع برق مشترکین را به همراه داشته باشد برنامهریزی و در کوتاهترین زمان شبکه را تعمیر و بازسازی
میکنیم.
کاهش مصرف برق با توسعه پنلهای خورشیدی
در ادامه نیز مدیر مسئول روزنامه کیمیای وطن از اقدامات انجامشده شرکت برق در راستای صرفهجویی مشترکین و همچنین راهکارهای ارائهشده برای خرید برق از مشترکینی که از پنلهای خورشیدی استفاده میکنند، تقدیر کرد.
مظفر حاجیان در رابطه با گسترش و ایجاد پنلهای خورشیدی در منازل مدارس و ساختمانهای اداری نیز سخن گفت و تأکید کرد: با حمایتهای شرکت توزیع برق، میتوان کاهش مصرف برق را در طول سال برای قسمتهای مختلف شاهد باشیم.
مدیر روابط عمومی توزیع برق شهرستان اصفهان:
تسهیلات ویژه یارانهای شرکت توزیع برق برای سرمایهگذاران مزرعههای خورشیدی

به گزارش ربیع به نقل از روزنامه کیمیای وطن ؛ درآستانه هفته دولت، مدیر روابط عمومی شرکت توزیع برق شهرستان اصفهان به همراه مسئولان حوزه روابط عمومی این شرکت با مدیر مسئول روزنامه کیمیای وطن و هیئت تحریریه این روزنامه دیدار کرد و درباره آخرین فعالیتهای صورتگرفته در این شرکت با خبرنگار کیمیای وطن سخن […]