استانها » کرمانشاه
کد خبر : 879384
یکشنبه - 19 آبان 1398 - 22:16

۱۲ رویداد عرضه‌محور، تقاضا‌محور و جذب سرمایه‌گذاری در کرمانشاه برگزار می‌شود

مدیرعامل شرکت شهرک‌ها صنعتی استان کرمانشاه، از برگزاری ۱۲ رویداد عرضه محور، تقاضامحور و جذب سرمایه‌گذاری تا پایان سال خبر داد.

۱۲ رویداد عرضه‌محور، تقاضا‌محور و جذب سرمایه‌گذاری در کرمانشاه برگزار می‌شود

به گزارش پایگاه خبری ربیع، به نقل از فارس از  کرمانشاه، بیژن کردستانی امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: براساس سرفصل ابلاغی فن بازار ملی ایران بنا داریم تا پایان سال ۱۲ رویداد عرضه محور، تقاضامحور و جذب سرمایه‌گذاری در استان  برگزار کنیم که در هریک از این سرفصل‌ها چهار رویداد برگزار خواهد شد.

وی افزود: این رویدادها با همکاری واحدهایی صنعتی، استارت‌آپ‌ها، واحدهایی فناوری و… برگزار می‌شود.

به گفته مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه، برگزاری این رویدادها برای نخستین بار در غرب کشور صورت می‌گیرد.

کردستانی یادآوری کرد: هدف از این رویدادها حمایت از ایده‌های نو، جذب سرمایه‌گذاری برای استارت‌آپ‌ها، کمک به رفع مشکلات واحدهایی صنعتی و… است.

وی عنوان کرد: در این رویدادها عرضه کنندگی ایده‌های نو، متقاضی ایده‌ها و سرمایه‌گذار رو در رو قرار می‌گیرد  تا بتوانند به تعامل برسند.

انتهای پیام/پ/ح