اجتماعی » خانواده و جوانان » خواندنی
کد خبر : 252611
دوشنبه - 28 اسفند 1396 - 08:07

کیک میوه های استوایی

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به گنجایش ۲/۵ لیتر چرب و آردپاشی نمائید. همه مواد را به جز کمپوت در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.

کیک میوه های استوایی

به گزارش پایگاه خبری ربیع،

مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر

کره ‌نرم شده                       ۲۵۰ گرم

شکر دانه ریز                        ۱۸۰ گرم

تخم‌مرغ (در دمای محیط)        ۴ عدد

پوست لیمو (رنده کرده)          ۲ قاشق چایخوری

آرد                                     ۳۰۰ گرم

نمک                                  ۱ پینچ

بیکینگ‌پودر                         ۲ قاشق چایخوری

نشاسته ذرت                      ۴۰ گرم

شیر (در دمای محیط)           ۲۵۰ میلی‌لیتر (۱ پیمانه)

کمپوت میوه‌های استوایی    ۱ قوطی

روش تهیه کیک میوه های استوایی

فر را با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به گنجایش ۲/۵ لیتر چرب و آردپاشی نمائید.

همه مواد را به جز کمپوت در کاسه همزن برقی بریزید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند.

آن‌گاه سرعت همزن را قدری افزایش دهید و مایه را در حدود ۸ دقیقه هم بزنید تا رنگش روشن و حجمش افزایش پیدا کند.

سپس همزن را خاموش کنید و کمپوت میوه را در صافی بریزید تا شربتش جدا شود.

حالا میوه را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید و آن را در قالب بریزید.

حالا کیک را به مدت تقریبی یک ساعت تا یک ساعت و ۱۵ دقیقه، در فر بپزید.

اکنون کیک را از فر درآورید و پس از ۵ دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.

اینک کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و در صورت دلخواه با خامه و میوه بیارائید.