تازه های تکنولوژی » فناوری و ارتباطات » نرم افزار
کد خبر : 314848
شنبه - 12 خرداد 1397 - 17:03

ویندوز ۱۰ سرانجام ویندوز ۷ را پشت سر گذاشت

به گزارش پایگاه خبری ربیع،سرانجام چندین سال پس از انتشار ویندوز ۱۰، این نسخه از سیستم‌عامل مایکروسافت توانست از لحاظ سهم بازار از سیستم‌عامل محبوب ویندوز ۷ پیش بگیرد و به سیستم‌عامل غالب بازار تبدیل شود.  ویندوز ۱۰ توانسته است سهم ۲۷ درصدی سال قبل خود را به ۴۸ درصد در سال ۲۰۱۸ برساند و […]

ویندوز ۱۰ سرانجام ویندوز ۷ را پشت سر گذاشت

به گزارش پایگاه خبری ربیع،سرانجام چندین سال پس از انتشار ویندوز ۱۰، این نسخه از سیستم‌عامل مایکروسافت توانست از لحاظ سهم بازار از سیستم‌عامل محبوب ویندوز ۷ پیش بگیرد و به سیستم‌عامل غالب بازار تبدیل شود.

 ویندوز ۱۰ توانسته است سهم ۲۷ درصدی سال قبل خود را به ۴۸ درصد در سال ۲۰۱۸ برساند و این گواهی بر این است که آخرین سیستم‌عامل آن‌ها‌ به آرامی در حال تصاحب سهم سیستم‌عامل‌های قدیمی این کمپانی است.

به عنوان مثال سیستم‌عامل بسیار موفق ویندوز ۷ از سهم ۶۵ درصدی سال قبل خود به سهم ۴۴ درصدی در سال ۲۰۱۸ رسیده است که نشانه‌ی روزهای سراشیبی این سیستم‌عامل است. قرار است مایکروسافت پشتیبانی خودش از این سیستم‌عامل را در سال ژانویه ۲۰۲۰ به پایان برساند.

 گزارش اشاره شده نشان می‌دهد که کمپانی‌های فعال در زمینه‌های کامپیتور و الکترونیک، عمده فروشی‌ها و سیستم‌های توزیع و همچنین سازمان‌های غیرانتفاعی به سرعت کسب و کار خود را به ویندوز ۱۰ منتقل کرده‌اند و این در حالی است که کمپانی‌های فعال در عرصه‌های بیمه، حمل و نقل و ذخیره‌سازی و همچنین سلامتی پایین‌ترین نرخ انتقال به این سیستم‌عامل را داشته‌اند.

اپل در حال بزرگ‌تر شدن است
با این که مایکروسافت در حال افزایش دادن سهم خود در بازار تجاری است اما در مجموع با کاهش ۳ درصدی سهم این کمپانی، سال خوبی را پشت سر نمی‌گذارد و اپل توانسته این میزان را برای خود تصاحب کند. سهم کلی مایکروسافت به نسبت سال قبل از ۶۸ به ۶۵ درصد و سهم اپل از ۲۷ درصد به ۳۰ درصد در سال ۲۰۱۸ رسیده است. اپل همچنین در دنیای موبایل با افزایش ۲ درصدی، توانسته سهم خودش در سیستم‌عامل‌های این پلتفرم را به ۱۲ درصد برساند.

نکته‌ی آخر در این گزارش این است که دستگاه‌هایی که سیستم‌‌عامل‌های اپل(IOS و macOS) را اجرا می‌کنند، بروزترین سیستم‌عامل‌های نرم‌افزاری را دارند و این در حالی است که همانند همیشه اندروید در این رتبه‌بندی در آخرین جایگاه قرار می‌گیرد. در جایگاه دوم هم سیستم‌هاملChromeOS گوگل قرار دارد. البته باید به این نکته توجه کنیم که این رتبه‌بندی شامل سیستم‌عامل ویندوز نمی‌شود.