تازه های تکنولوژی » فناوری و ارتباطات » گوشی های هوشمند
کد خبر : 348903
چهارشنبه - 20 تیر 1397 - 15:46

هشدار؛ هیجان جام جهانی به کور شدن می ارزد؟!

هیجان جام جهانی می تواند با استفاده از تکنولوژی های روز جذاب تر باشد. بر همین اساس نیز در طول جام جهانی استفاده از عینک ها و هدست های هوشمند می تواند بسیار مهیج باشد.

هشدار؛ هیجان جام جهانی به کور شدن می ارزد؟!

به گزارش پایگاه خبری ربیع،با این وجود آیا می دانید که این هدست ها می توانند باعث کوری شما شوند. درواقع سوال اینجاست که آیا دیدن گلزنی رونالدو به آسیب های چشمی بلند مدت برای شما می ارزد؟

استفاده از نوعی فناوری برای تماشای مسابقه‌های فوتبال جام جهانی می‌تواند خطرهایی جدی برای سلامت چشم به همراه داشته باشد. متخصصان رشته چشم پزشکی هشدار می‌دهند تماشای مسابقه‌های جام جهانی فوتبال با استفاده از عینک واقعیت مجازی (virtual reality) می‌تواند سبب بروز مشکل‌های چشمی چون کاهش پلک زدن، سوزش، تورم، التهاب مزمن قرنیه، تار دیدن محیط اطراف، خشکی و اشک ریزی از چشم شود.

اکنون هزاران نفر از علاقه‌مندان به بازی فوتبال با استفاده از دوربین واقعیت مجازی درحال تماشای مسابقه‌های جام جهانی روسیه هستند.

استفاده از این فناوری به شدت بین کاربران رایج شده است، اما شاید برای شما سوال باشد که چرا این تکنولوژی برای کاربران تا این حد جذاب است؟ این فناوری به طرفداران فوتبال امکان مشاهده ۱۸۰ درجه‌ای از استادیوم را می‌دهد، گویی فرد در قسمت VIP نشسته است و به زمین بازی نگاه می‌کند. این یک تجربه بی نظیر است و اگر به آن اشاره نکنیم در خصوصش بی انصافی کرده ایم.

کارشناسان دنیای فناوری، نوعی نرم افزار واقعیت مجازی هم تولید کرده‌اند که بر روی تلفن‌های همراه نصب می‌شود و امکاناتی مانند دوربین واقعیت مجازی (نمونه هایی، چون دوربین‌های گوگل، فیس بوک و سونی) در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

استفاده از این فناوری برای تماشای بازی ۹۰ دقیقه یا حتی ۱۸۰ دقیقه‌ای فوتبال می‌تواند اثر‌های جبران ناپذیر بر سلامت چشم‌ها بگذارد.

زمانی که فرد برای مدت زمان طولانی از VR استفاده می‌کند دچار ناتوانی در تمرکز بر روی اشیا در فاصله‌های مختلف می‌شود که به نام اتصال مجزا شناخته می‌شود.

هدست VR، دارای دو صفحه نمایش دیجیتال کوچک است که هرکدام برای یک چشم طراحی شده‌اند که سبب می‌شود فرد با نگاه کردن به تصویر نوعی حالت مجازی و توهم گونه را تجربه کند.

کارشناسان هشدار می‌دهند استفاده از هدست‌های VR به وسیله کودکان می‌تواند سبب نزدیک بینی شود که مشکلی شایع در دنیای امروزی است و کارشناسان هشدار می‌دهند در سال‌های آینده به معضلی جهانی تبدیل می‌شود.

چشم انسان در طول قرن‌ها برای مشاهده اجسام در فاصله‌های دور تنظیم شده است اما فناوری‌های جدید از جمله تلفن همراه، تبلت، هدست‌های VR، رایانه و انجام کارهایی چون مطالعه سبب شده افراد مجبور به مشاهده اجسام در فواصل نزدیک شوند که در نهایت سبب بروز مشکل جهانی نزدیک بینی شده است.